Pagina 1 van 13 12345678910111213 LaatsteLaatste
resultaten: 1 t/m 10 van 127

Discussie: tele 2

  1. #1
    Gewaardeerd plaatser mistico's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2008
    Locatie
    lokeren
    Leeftijd
    63
    Berichten
    127
    Provider
    Belgacom

    tele 2

    oei oei ik heb net de overstap gemaakt van belgacom tv omdat ik daar veel uitval had als je op de pc bezig wasdan viel de tv uit weg beeld ook de tel deed het niet goed en u had en vriend me aangeraden tele 2 te nemen geen downlimiet en hij was er content van daarom heb ik deze stap gezet
    mar als ik hier lees is het ook geen goede keuze moet ik dan weer veranderen
    ga het toch effe uitproberen
    en anders buiten en telenet nemen
    de kabel zit nog steeds tot in huis we zullen zien

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Niet meer actief nijltjetweety's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    43
    Berichten
    3,490
    Provider
    Mobistar
    Ik ben naar euphony gegaan (ook tele2 geweest).
    Ik ben bij tele2 altijd tevreden geweest, bij euphony niet.
    Ik ga terug naar tele2 als mijn tijd bij euphony er op zit.
    Enkel de downloadsnelheid was wat minder bij tele2, maar nog steeds beter dan bij dommel heb ik al gezien.
    Was vervelend voor sommige youtubefilmpjes, die haperden wel eens.
    Eerst downloaden (zonder datalimiet geen probleem meer).
    Ik was enkel veranderd voor de toenmalige downloadlimiet.

  4. #3
    Gewaardeerd plaatser mistico's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2008
    Locatie
    lokeren
    Leeftijd
    63
    Berichten
    127
    Provider
    Belgacom
    ow bedankt dus toch geen slechte kuize gedaan

  5. #4
    Niet meer actief nijltjetweety's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    43
    Berichten
    3,490
    Provider
    Mobistar
    De meeste klachten waren van de beginperiode van tele2, toen ze net als dommen vandaag een te grote toevloed van nieuwe klanten kregen.
    Ze konden dat niet aan, verzopen in het werk.
    Ze hebben er nog steeds een slechte reputatie door.
    Moest je er ooit problemen mee krijgen, vergeet niet om dat met ons te delen.
    Het enige wat in het verleden dan nog fout liep was de administratie (lees facturatie).
    Ook dat is verbeterd.
    Er is personeel bijgekomen.
    Begin dit jaar toen ik veranderde heeft tele2 bericht gekregen van mijn huidige provider dat ik bij hun klant werd.
    Tele2 heeft me onmiddelijk zelf gebeld om te vragen wat ik met hun abonnement wou doen, of ik het ook wou behouden, of dat ze het moesten stopzetten.
    Ik heb wel de lopende maand nog moeten uitbetalen, maar dat vind ik normaal.
    De maand was reeds begonnen, een halve maand factureren word nergens gedaan, dat weet iedereen wel.

  6. #5
    Gewaardeerd plaatser mistico's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2008
    Locatie
    lokeren
    Leeftijd
    63
    Berichten
    127
    Provider
    Belgacom
    okey je zou dus ook terug gaan naar tele 2 fijn
    en als er iets is zal ik het zeker laten weten op het forum daar is het voor niewaar groetjes

  7. #6
    Gewaardeerd plaatser mistico's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2008
    Locatie
    lokeren
    Leeftijd
    63
    Berichten
    127
    Provider
    Belgacom
    eindelijk heb ik nu tele2 maar kan niet coneteren met de modem router snap er niks meer van
    ook men adres werkt niet heb hier al 2 instalareurs gehad
    ma niks nu zit ik terug op skynet maar voor hoelang nog tot ze de boel afsluiten zeker
    ik wist niet dat het zo moeilijk was van provider te verandern

  8. #7
    Banned wivy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Bolleke's land
    Berichten
    1,535
    Provider
    Belgacom
    Heeft Tele2 techniekers? Buiten mijn BGC-klanten sluit ik de rest (Mobistar,Dommel,Tele2,Euphony....) aan in mijn dagelijks doen. Ben tech bij BGC.Iedereen gebruikt dezelfde routers met een ander inlog paswoord en aangepaste firmware.'t Is wel leuk soms:"aansluiting Mobistar madam" en daar sta je dan met een frakje van BGC.

  9. #8
    Niet meer actief nijltjetweety's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    43
    Berichten
    3,490
    Provider
    Mobistar
    De tele2 modem krijg je als nieuw abonnee gratis en is voorgeprogrammeerd.
    Aansluiten en surfen maar.
    Je moet er zelf niets mee doen.
    Staat je moden bij apparaatbeheer met een uitroep- of vraagteken?
    Neem eens contact op met de technische dienst, die helpen je vast verder.
    Heb je al een brief ontvangen van tele2?
    Pas na die brief stuurt tele 2 signaal door voor internet.

    Heb je al telefoon via tele2?
    Dat komt gelijk met internet.
    Zo kan je ook achterhalen of je al signaal krijgt van tele2.
    De techniekers zullen je inlog en passwoord toch wel ingevoerd hebben he?
    Normaal is dat 2x tele2
    Laatst gewijzigd door nijltjetweety; 16-02-2009 om 20:39

  10. #9
    Gewaardeerd plaatser mistico's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2008
    Locatie
    lokeren
    Leeftijd
    63
    Berichten
    127
    Provider
    Belgacom
    ja hoor ik heb al een brief gehad met alle inlogs maar geen modem gekregen het is nog steeds de b box van belgacom hier ? mischien zit daar het probleem ik ge er morgen es voor bellen ik hou je op de hoogte
    o ja heb vrijdag en sms gehad van tele 2 dat de lijn voor internet was geactiveerd

  11. #10
    Niet meer actief nijltjetweety's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    43
    Berichten
    3,490
    Provider
    Mobistar
    Sluit je modem aan en voer je ip adres in in de adresbalk van internet explorer.
    Dan moet je normaal je modem toch kunnen instellen.
    Bij tele2 is me toch aangeraden om eind dit jaar de tele2 modem te nemen.
    Ik heb een tele2 modem, maar het kan zijn als de modem wat op leeftijd is dat het problemen geeft.
    De tele2 modem is toch gratis, dus meenemen is me gezegd op de klantendienst.
    Toch raar dat je die modem niet hebt ontvangen.
    Je krijgt die normaal automatis.
    Maak daar zeker melding van als je belt.

    Als je het 3 in 1 pack hebt genomen (dit loopt toch al enige tijd) is dit wat je moet krijgen.
    Wat die installateurs met je modem gedaan hebben?
    Verpatst?? voor wat centen misschien?

    Veel beter zelf alles uitpakken en installeren.
    Nooit problemen.
    Laatst gewijzigd door nijltjetweety; 17-02-2009 om 00:10

Soortgelijke discussies

  1. Belgacom/tele 2
    By boterblommeken in forum Providers
    Reacties: 6
    Gepost: 12-06-2007, 08:10

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •