Bedankt Bedankt:  0
Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
resultaten: 1 t/m 10 van 16

Discussie: Telenet Telemeter

  1. #1
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    68
    Berichten
    4,265

    Telenet Telemeter

    Sinds een grote maand werkt mijn isp monitor (Telenet) niet meer. Bij het nazicht naar mijn volume vind ik bij Telenet nergens mijn telemeter terug die mijn volume moet weergeven. Heb een volume van 100GB. Mail naar Telenet werdt gevolgd door een telefoontje van hun. Inderdaad, "bij mij" is de telemeter verdwenen. Men zou dit op punt stellen maar ik was wel de enige die dit had??????????? Van niemand anders kregen ze die opmerking.
    Zijn er nog die via Mijn Telenet hun meter niet kunnen zien? Zo ja, graag massaal reactie naar Telenet. Ook zou ik dat graag weten. Uiteraard als je een onbeperkt volume hebt, zal je hem niet hebben. Voor alle anderen, graag eens nazien.
    Nergens is nog bij "Mijn Telenet" een verwijzing naar de telemeter.
    Ik heb niet alles waar ik van hou. Maar ik hou van alles wat ik heb.

  2.   Sponsored Links

    http://www.redbestbuy.be/
  3. #2
    Beheerder DDragon80's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2011
    Locatie
    Scherpenheuvel
    Berichten
    3,821
    Ik gebruik ISP monitor 5.7.6 Beta met een Windows Gadget plugin op men desktop. Werkt nog steeds deftig, maar is inderdaad ooit anders geweest ook.

  4. #3
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    68
    Berichten
    4,265
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door DDragon80 Bekijk bericht
    Ik gebruik ISP monitor 5.7.6 Beta met een Windows Gadget plugin op men desktop. Werkt nog steeds deftig, maar is inderdaad ooit anders geweest ook.
    Weet ik, ik heb die soft hier gepromoot. Maar omdat die van de ene op de andere dag niet meer werkte ben ik verder gaan kijken. Heb zelfs opnieuw de 5.7.5 opgezet en overschreven met de 5.7.6 zoals het hoort maar niets helpt. Dus gaan kijken via Telenet en meter daar is verdwenen. Voor mij een raadsel. De isp monitor ligt aan, maar blijft op zijn waarden staan. Krijgt geen updates meer voor de meter.

  5. #4
    Oprichter Tuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Zele
    Leeftijd
    46
    Berichten
    8,799
    Ik heb geen meter heb turbo

  6. #5
    Beheerder DDragon80's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2011
    Locatie
    Scherpenheuvel
    Berichten
    3,821
    Dat probleem heb ik ook al verschillende keren gehad. Maar kwam uiteindelijk wel telkens terug in orde. Soms zelfs paar weken zonder input gezeten. Raar allemaal. Denk dat dit zo'n niet officieel gesupporteerd onderdeel is van hun webservices.

  7. #6
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    68
    Berichten
    4,265
    Ik heb hun de vraag gesteld wat er dan gebeurd als ik over mijn limiet ga ergens halfweg de periode. Als ik niet kan zien hoeveel ik gebruik, dan kan men me dan ook niet in de fout stellen. Maar daarop heb ik nog geen antwoord. Mocht het onverhoopt gebeuren dat dit voorvalt op die manier, dan zijn ze nog niet thuis als ze spreken van blokken bijnemen. Dan is het eerste woord nog niet gezegd.

  8. #7
    Steunend lid J.W.'s schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Hulshout
    Leeftijd
    71
    Berichten
    1,640
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door Mik Bekijk bericht
    Ik heb hun de vraag gesteld wat er dan gebeurd als ik over mijn limiet ga ergens halfweg de periode. Als ik niet kan zien hoeveel ik gebruik, dan kan men me dan ook niet in de fout stellen. Maar daarop heb ik nog geen antwoord. Mocht het onverhoopt gebeuren dat dit voorvalt op die manier, dan zijn ze nog niet thuis als ze spreken van blokken bijnemen. Dan is het eerste woord nog niet gezegd.
    Als u op 100% komt te staan krijgt u een mail met de vraag of u al dan niet wilt blokken bijkopen.
    Indien u geen blokken bijkoopt komt u op smalband te staan totdat er een nieuwe periode begint en kunt u terug aan de normale snelheid surfen of downloaden. Voor het verbruikt volume bij smalband wordt u niets aangerekend.

  9. #8
    Steunend lid J.W.'s schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Hulshout
    Leeftijd
    71
    Berichten
    1,640
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door Mik Bekijk bericht
    Sinds een grote maand werkt mijn isp monitor (Telenet) niet meer. Bij het nazicht naar mijn volume vind ik bij Telenet nergens mijn telemeter terug die mijn volume moet weergeven. Heb een volume van 100GB. Mail naar Telenet werdt gevolgd door een telefoontje van hun. Inderdaad, "bij mij" is de telemeter verdwenen. Men zou dit op punt stellen maar ik was wel de enige die dit had??????????? Van niemand anders kregen ze die opmerking.
    Zijn er nog die via Mijn Telenet hun meter niet kunnen zien? Zo ja, graag massaal reactie naar Telenet. Ook zou ik dat graag weten. Uiteraard als je een onbeperkt volume hebt, zal je hem niet hebben. Voor alle anderen, graag eens nazien.
    Nergens is nog bij "Mijn Telenet" een verwijzing naar de telemeter.
    Bent u zeker dat u geen "onbeperkt" hebt?

  10. #9
    Beheerder Lana's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2010
    Locatie
    Westland ( NL )
    Leeftijd
    58
    Berichten
    10,872
    Is een datalimiet niet een beetje ouderwets en eigenlijk kan zoiets niet meer anno 2011 ? Ik kan me wel herinneren dat ik dit zo'n pak um beet 10 jaar geleden ook had.

    Volgens mij hanteren alle providers in Nederland een fair use policy.
    Ik heb me nog nooit zo verdiept in mijn abbo, maar ik download me een ongeluk en heb nog nooit een waarschuwing gekregen.
    Alle teamleden werken enthousiast op vrijwillige basis mee aan pctuts.be. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je ons forum wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
    Wisten jullie trouwens dat je VIP lid kunt worden http://www.pctuts.be/payments.php

  11. #10
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    52
    Berichten
    11,542
    @ MIK je zei ""Heb een volume van 100GB."" is dit géén typ foutje en moet dit géén 102.400Mb zijn !!
    zoals je zie kan ik wel aan de telemeter geraken ..
    en zoals je zie heb ik express XL (dit heet nu fiber40 )
    Laatst gewijzigd door Qtex; 09-06-2011 om 09:14
    Besturingssysteem Windows 10 Pro x64 Processor AMD Phenom (tm) II x4 995
    RAM Kingston (2x8gb) DDR3 -1600 MHz Moederbord MSI 790FX-GD70
    Grafisch AMD Radeon HD 5800 series SSD Samsung 840 EVO 250GB
    2x Harde schijf 932GB Seagate ST3100052AS ATA Device (SATA)
    Optische schijf TSSTcorp CDDVDW SH-S203D ATA Device
    Geluid AMD High Definition Audio-apparaat
    **De verkregen hulp op pctuts.be is gratis. Elk team lid hier is dan ook een vrijwilliger. Doch het onderhoud van het forum kost geld. We zijn dan ook blij met elke
    Donatie .**

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Telemeter
    By Tuts in forum Providers
    Reacties: 7
    Gepost: 12-07-2010, 22:50
  2. Vervanging van telemeter
    By Tuts in forum Overige tips
    Reacties: 0
    Gepost: 02-08-2009, 16:27
  3. telemeter
    By dendanny in forum Providers
    Reacties: 9
    Gepost: 02-08-2009, 10:19
  4. Telemeter
    By retlawv in forum Providers
    Reacties: 2
    Gepost: 11-05-2009, 19:44
  5. telemeter
    By reddevel in forum Providers
    Reacties: 9
    Gepost: 31-03-2008, 09:08

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

easyusenet