resultaten: 1 t/m 10 van 10
  1. #1
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    66
    Berichten
    3,134
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    52

    AVG virusscanner tijdelijk uitschakelen.

    Ben momenteel wat aan het testen en zou graag tijdelijk AVG virusscanner uitschakelen.
    Als ik me afsluit van het internet (fiche er uit) kan het toch geen kwaad.
    Maar hoe schakel ik AVG tijdelijk uit. Zie dat nergens staan.
    [OPLOSSING]1) Start AVG Control Center
    2) Dubbelklikken op AVG Resident Shield
    3) Daar alle opties uitschakelen

    Vergeet niet terug te activeren nadien!![/OPLOSSING]
    Laatst gewijzigd door Mik; 08-02-2010 om 20:46 Reden: opgelost
    Ik heb niet alles waar ik van hou. Maar ik hou van alles wat ik heb.

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Actieve Helper pctuts swake's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Leeftijd
    56
    Berichten
    2,215
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    1
    Thanks (Gekregen)
    2
    Mik

    Als ik me afsluit van het internet (fiche er uit) kan het toch geen kwaad.
    Hoef je toch de fiche niet voor uit te trekken, welk besturingssysteem gebruik je?
    Je AVG uitschakelen kan op deze wijze.
    In je werkbalk rechts onderaan moet normaal het AVG icoontje staan als AVG actief is. Rechts op klikken, en dan of exit of iets dergelijks, hiermee word AVG volledig uitgeschakeld.

  4. #3
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    66
    Berichten
    3,134
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    52
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door swake Bekijk bericht
    Mik



    Hoef je toch de fiche niet voor uit te trekken, welk besturingssysteem gebruik je?
    Je AVG uitschakelen kan op deze wijze.
    In je werkbalk rechts onderaan moet normaal het AVG icoontje staan als AVG actief is. Rechts op klikken, en dan of exit of iets dergelijks, hiermee word AVG volledig uitgeschakeld.
    Ik weet ook wel dat ik dat gewoon kan uitschakelen zonder fiche er uit. Maar dat rechts klikken heb ik al lang geprobeerd en er is niets uit te schakelen. Antivirus wordt geopend en nergens in het program zie ik een zaak staan waar ik kan uitschakelen. Alleen staat er hoe ik beschermd ben. Niets toont hoe ge onbeschermd verder kunt.
    In Norton kon je gewoon uitschakelen met rechtsklikken. Wie weet raad?

  5. #4
    Actieve Helper pctuts swake's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Leeftijd
    56
    Berichten
    2,215
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    1
    Thanks (Gekregen)
    2
    En in taakbeheer, daar al eens geprobeerd?

    Ik weet ook wel dat ik dat gewoon kan uitschakelen zonder fiche er uit.
    Hiermee bedoel ik wel, internetverbinding uitschakelen , zonder de fiche uit te trekken.

    1) Start AVG Control Center
    2) Dubbelklikken op AVG Resident Shield
    3) Daar alle opties uitschakelen

    Vergeet niet terug te activeren nadien!!
    Laatst gewijzigd door swake; 06-02-2010 om 21:05

  6. #5
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    66
    Berichten
    3,134
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    52
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door swake Bekijk bericht
    En in taakbeheer, daar al eens geprobeerd?



    Hiermee bedoel ik wel, internetverbinding uitschakelen , zonder de fiche uit te trekken.

    1) Start AVG Control Center
    2) Dubbelklikken op AVG Resident Shield
    3) Daar alle opties uitschakelen

    Vergeet niet terug te activeren nadien!!
    Bedankt, Swake, dat dubbelklikken was de hint. Had al alles geprobeerd maar niet dubbel klikken.

  7. #6
    Actieve Helper pctuts swake's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Leeftijd
    56
    Berichten
    2,215
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    1
    Thanks (Gekregen)
    2
    Graag gedaan Mik .

  8. #7
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    66
    Berichten
    3,134
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    52
    Klopt het dat ge Uw eigen zaken niet als opgelost kunt markeren?

  9. #8
    Actieve Helper pctuts Antwanneke's schermafbeelding
    Lid sinds
    Dec 2007
    Locatie
    Belgium
    Berichten
    1,880
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door Mik Bekijk bericht
    Klopt het dat ge Uw eigen zaken niet als opgelost kunt markeren?
    neen, dat klopt niet. je kan het wel zelf
    Laatst gewijzigd door Antwanneke; 11-02-2010 om 17:28 Reden: onduidelijk antwoord aangepast

  10. #9
    Niet meer actief nijltjetweety's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    43
    Berichten
    3,490
    Provider
    Mobistar
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    Nee het klopt niet of ja het klopt dat je het niet kan?

    Ofwel neen je kan je eigen zaken niet... of nee het klopt niet, je kan je eigen zaken wel markeren

    Antwanneke:sorry, inderdaad niet erg duidelijk geantwoord van mij. de vraag was: klopt het dat... en daar is het antwoord neen op: het klopt niet, je kan het wel zelf
    Laatst gewijzigd door Antwanneke; 11-02-2010 om 17:26

  11. #10
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    66
    Berichten
    3,134
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    52
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door nijltjetweety Bekijk bericht
    Nee het klopt niet of ja het klopt dat je het niet kan?

    Ofwel neen je kan je eigen zaken niet... of nee het klopt niet, je kan je eigen zaken wel markeren
    Ja, ik heb het zelf kunnen doen.

Soortgelijke discussies

  1. Geld op, Wikileaks stopt tijdelijk!
    By Tuts in forum Computer en internet Nieuws
    Reacties: 0
    Gepost: 24-10-2011, 23:11
  2. Tijdelijk opslaan laptop batterij
    By Ferna in forum Hardware
    Reacties: 3
    Gepost: 02-08-2010, 23:07
  3. Reacties: 0
    Gepost: 13-12-2007, 10:18
  4. RAM en ROM, tijdelijk en permanent
    By Tuts in forum Tips Windows Xp
    Reacties: 0
    Gepost: 29-09-2006, 17:24

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •