resultaten: 1 t/m 10 van 10
  1. #1
    Oprichter Tuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Zele
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7,998

    explorer.exe kan onderdeel niet vinden

    Ik heb hier een pc staan.
    Als ik xp opstart krijg ik volgeden foutmelding.

    explorer.exe kan onderdeel niet vinden

    Enkel achtergrond van buroblad is te zien, taalbalk enzo is er niet.
    In veilge modus ook geprobeerd, maar daar krijg ik ook deze fout melding.

    Is xp pro sp2

    Wie heeft dit al tegen gekomen, en welke oplossing heb je er voor ?

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Actieve Helper pctuts Pctuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2010
    Locatie
    Ergens
    Berichten
    3,128
    opstarten in dos modus,
    Doe de cd rom van XP in je drive
    Start > Uitvoeren > sfc /scannow > ok of enter
    Let op spatie achter sfc
    Windows kijkt dan na of er beschadigde bestanden zijn en vervangt deze
    zonodig door de originele

  4. #3
    Oprichter Tuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Zele
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7,998
    Al gedaan werk niet krijg ook de fout

  5. #4
    Steunend lid J.W.'s schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Hulshout
    Leeftijd
    69
    Berichten
    1,354
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door ivan Bekijk bericht
    Enkel achtergrond van buroblad is te zien, taalbalk enzo is er niet.
    In veilge modus ook geprobeerd, maar daar krijg ik ook deze fout melding.
    Komt tegenwoordig precies regelmatig voor.
    Gisteren nog een persoon gehad met dezelfde fout.
    Kon deze niet helpen omdat ze niet over de cd-rom van Windows beschikte.

    Ga hier eens kijken:
    http://www.pchelper.nl/forum/lofiver...hp/t18693.html

  6. #5
    Oprichter Tuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Zele
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7,998
    Het zal een format worden, 14 dagen geleden heb ik deze pc nog helemaal klaar gemaakt voor een koppel.
    1 week op internet en ze hebben het al zitten.
    Veel data stond er nog niet op.
    Tip blijf van die sex site's weg zit vol brol

  7. #6
    gabriel
    Gast gabriel's schermafbeelding
    hey Ivan
    er is een verschil tussen explorer.exe en explore.exe
    voor dat wat je opgeeft kijk even naar dit http://search.microsoft.com/results....&y=6&FORM=BGME

  8. #7
    gabriel
    Gast gabriel's schermafbeelding
    hey
    nog wat meer info nopens de "exe "
    http://windowsxp.mvps.org/exefile.htm

  9. #8
    Actieve Helper pctuts Pctuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2010
    Locatie
    Ergens
    Berichten
    3,128
    wat men ook kan doen
    1:neem een harddisk,installeer er xp op
    2:installeer dan antivris prog erop,ccleaner,avg anti-spyware en zorg dat deze up to date is
    3:sluit deze schijf aan op die pc als master en de geïnfecteerde schijf als slave
    4:nu kan je al de programma's hun werk laten doen en 1 maal alles inorde dan kan je de andere schijf terug als master gebruiken

  10. #9
    Steunend lid J.W.'s schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Hulshout
    Leeftijd
    69
    Berichten
    1,354
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door Rudy Bekijk bericht
    wat men ook kan doen
    1:neem een harddisk,installeer er xp op
    2:installeer dan antivris prog erop,ccleaner,avg anti-spyware en zorg dat deze up to date is
    3:sluit deze schijf aan op die pc als master en de geïnfecteerde schijf als slave
    4:nu kan je al de programma's hun werk laten doen en 1 maal alles inorde dan kan je de andere schijf terug als master gebruiken
    Waarom het zo moeilijk maken.
    Vanuit Windows Taakbeheer kan men toch alle programma's opstarten.
    Dus virusscanner opstarten, updaten, scannen en dan de dll vervangen vanaf de cd van Windows.

  11. #10
    Actieve Helper pctuts Pctuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2010
    Locatie
    Ergens
    Berichten
    3,128
    ivan
    Ik heb hier een pc staan.
    Als ik xp opstart krijg ik volgeden foutmelding.

    explorer.exe kan onderdeel niet vinden

    Enkel achtergrond van buroblad is te zien, taalbalk enzo is er niet.In veilge modus ook geprobeerd, maar daar krijg ik ook deze fout melding.

    Is xp pro sp2

    Wie heeft dit al tegen gekomen, en welke oplossing heb je er voor ?

    Bekijk het eerste bericht eens goed,blijkbaar een nieuwe variant van spywareblast

Soortgelijke discussies

  1. netwerkpad niet te vinden
    By frede in forum Hardware
    Reacties: 3
    Gepost: 11-02-2013, 13:59
  2. Reacties: 15
    Gepost: 07-12-2011, 22:59
  3. kan webpagina niet vinden
    By SJATOKEN in forum Software
    Reacties: 6
    Gepost: 02-08-2009, 08:34
  4. kan het bestand niet vinden
    By punishmen in forum Software
    Reacties: 12
    Gepost: 09-06-2008, 20:48
  5. Kan groepen niet vinden
    By kurt0015 in forum Software
    Reacties: 6
    Gepost: 15-11-2007, 21:40

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •