Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
resultaten: 1 t/m 10 van 14
  1. #1
    Gewaardeerd plaatser Elias's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2008
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    42
    Berichten
    31
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0

    inlog wachtwoord vergeten

    Ik ben mijn inlog ww vergeten in windows 7 ik kan niet meer doen op de pc, ik heb al geprobeerd om het ww te resetten maar lukt niet op google ook al gezocht veel oplossing gevonden maar niets lukt kan iemand me helpen aub.heb een goede oplossing gevonden maar is betalend :@
    Windows Password Recovery Tool heb ook al via veilig modus geprobeerd maar dat lukt ook niet

    Hopelijk kan iemand me helpen

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Beheerder Lana's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2010
    Locatie
    Westland
    Leeftijd
    56
    Berichten
    7,165
    Provider
    Kpn
    Thanks (Gegeven)
    128
    Thanks (Gekregen)
    215
    Hier moet het mee lukken Windows 7 wachtwoord vergeten kwijt
    uǝʌǝןqǝƃ sǝɾʞoɹq uɾıɯ uɾız ɹɐɐʍ               

  4. #3
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    6,763
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    172
    aangeraden is indien jij een wachtwoord gebruikt om ook een wachtwoord hersteldisk aan te maken , deze optie is namelijk voorhanden !!
    echter vergeten de meesten dit ..


    je dient dit tool te gebruiken via een cd
    indien je een usb ga gebruiken neem je deze tool

    How to make the CD
    pak het gezipte bestand uit ; je zal dan een iso file zien ..
    deze iso brand je op een schijf met een brand programma naar keuze ..mijn voorkeur gaat uit naar de gratis versie van IMG BURN
    Is de iso éénmaal gebrand dan heeft deze de volgende files "initrd.gz", "vmlinuz" enz...
    belangrijk is dat je deze brand als beeldbestand naar schijf , gebeurt dit niet zal de cd ook niet werken !!!!

    Deze cd zal in meestal elke bios opstarten , je dient enkel de bios in te stellen dat hij vanaf de cd moet opstarten ..
    Sommige systemen starten direct door als ze de schijf herkennen , andere systemen dien je eerst in te stellen om het opstarten vanaf de schijf te bewerkstelliggen !


    How to make an bootable USB drive

    kopieer al de files die in de usbXXXXXX.zip aanwezig zijn naar de usb drive, opmerking : plaats deze niet in een map op de usb stick.....
    je mag gerust al een gebruikte usb stick gebruiken ...de bestanden die dan al aanwezig zijn op de gebruikte stick worden niet verwijderdt .
    Installeer de bootlader op de USB drive, vanaf de command prompt in windows (start the command prompt op als administrator" indien mogelijk !!)
    Typ of kopieer deze opdrachtregel X:syslinux.exe -ma X:
    Vervang X: met de drive letter van je USB stick...( Dit mag nooit C: zijn . )
    als je bemerkt of denkt er gebeurdt niets ...dan is het werk meestal al voorbij !.
    Hoogstwaarschijnlijk verschijnt de naam ldlinux.sys op je USB stick, ook dit is normaal .
    je usb stick zou nu opstartbaar moeten zijn .
    OPMERKING ....
    indien uwe pc het opstarten van een usb stick niet ondersteund dan zal ook deze stick niet opstarten ...
    indien uwe pc het opstarten vanaf de usb stick (removable devices )wel ondersteundt dien je dit in de bios ook aan te geven dat je vanaf een (removable devices ) usb stick wilt opstarten
    Laatst gewijzigd door Qtex; 01-11-2011 om 01:53 Reden: link toegevoegd
    Besturingssysteem Windows 8.1 Pro x64 with Media Center Processor AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM 4,00GB Dual-Kanaal DDR2 @ 362MHz (5-5-5-18) Moederbord ASUSTeK Computer INC. M2N-CM DVI (AM2)
    Grafisch Algemeen niet-PnP-beeldscherm (1920x1080@60Hz) 512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (XFX Pine Group) SSD Samsung 840 EVO 250GB Harde schijf 932GB Seagate ST3100052AS ATA Device (SATA)
    Optische schijf TSSTcorp CDDVDW SH-S203D ATA Device Geluid High Definition Audio-apparaat

  5. #4
    Gewaardeerd plaatser Elias's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2008
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    42
    Berichten
    31
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    Bedankt voor de hulp mensen maar of wel doe ik iets verkeerd of wel is die laptop naar de kl** maar geen van de bovenstaande uitleg helpt :@
    Zal toch verplicht zijn om hem binnen te doen in een winkel :s

  6. #5
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    6,763
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    172
    kun je inloggen op een andere account...
    Edit: probeer anders effe het volgene :
    start de laptop op en druk tijdens de opstart procedure op F8 ..
    je zou nu normaal gezien moeten opstarten met de opdrachtprompt of althans de keuze moeten zien om op te starten met de opdrachtprompt ...
    selecteer dan deze keuze en type of kopieer daar dan de volgende regel
    " NET user administrator /active:yes " de verborgen admin verschijnt nu ..
    meld je aan met deze en verwijder het wachtwoord bij je eerdere account...
    herstart de pc
    Laatst gewijzigd door Qtex; 01-11-2011 om 22:36

  7. #6
    Gewaardeerd plaatser Elias's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2008
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    42
    Berichten
    31
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    nee kan niet inloggen met andere account, en die opdrachtprompt gaat ook niet komt direct bij de account voor in te loggen.

  8. #7
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    6,763
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    172
    vermeld eens de model nummer en het merk pc/laptop
    het moet mogelijk zijn om in de bios te geraken en van daar uit de opdrachtprompt op te roepen

  9. #8
    Beheerder DDragon80's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2011
    Locatie
    Scherpenheuvel
    Berichten
    2,855
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    57
    Thanks (Gekregen)
    60
    Vanuit de BIOS zal je nooit in een command prompt raken, dit is OS afhankelijk. Maar het is wel zo dat je werkwijze correct is om via F8 daar te raken en dan die Administrator account te enablen.
    Het probleem is dat je op de juiste moment op F8 moet drukken, net voor het Windows boot logo verschijnt. Wat praktisch resulteert in het meermaals rammen op de F8 key aan hoge snelheid tot het menu opkomt

    Maar alleszinds is dat de oplossing. Dus de TS gaat dit toch moeten proberen tot dit lukt....

  10. #9
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    6,763
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    172
    @ dragon
    fijn dat je effe bevestigd dat de F8 optie wel degelijk werkt ..
    dat de 2de optie die ik aanhaalde om op te starten met de opdrachtprompt , OS afhankelijk is was me al duidelijk....gezien dat de ts niet te kennen geeft welke OS hij gebruiikt heb ik deze dan ook genoemd !

  11. #10
    Gewaardeerd plaatser Elias's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2008
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    42
    Berichten
    31
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    eerst en vooral bedankt voor jullie reactie's
    Ik heb de oplossing gekregen via mail en deze heeft zijn werk gedaan

    Hartelijk dank voor de respons echt waar jullie zijn top

    Hier mag dan ook een Slotje op

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Wachtwoord vergeten
    By Semino in forum Windows 8
    Reacties: 8
    Gepost: 30-06-2014, 18:23
  2. wachtwoord vergeten Windows 7
    By haheuer in forum Windows 7
    Reacties: 9
    Gepost: 13-04-2013, 22:24
  3. wachtwoord vergeten
    By niccnac in forum Windows 7
    Reacties: 29
    Gepost: 26-03-2013, 20:53
  4. Wachtwoord vergeten
    By Tuts in forum Overige
    Reacties: 3
    Gepost: 05-08-2012, 09:40
  5. supervisor wachtwoord vergeten wil ik nu verwijderen help (windows 7)
    By thomasXD in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 4
    Gepost: 13-06-2011, 06:38

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •