resultaten: 1 t/m 8 van 8

Discussie: Station comprimeren

  1. #1
    Gewaardeerd plaatser alfons's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    218
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0

    Question Station comprimeren

    Wat gebeurd er als je naar >eigenschappen>station comprimeren om schijfruimte te besparen,is dit aan teraden of...???

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Helper pctuts raymon's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2007
    Berichten
    317
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    als ge je schijf defragmenteerd word ze tegelijk ook gecomprimeerd dacht ik

  4. #3
    Helper pctuts raymon's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2007
    Berichten
    317
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0

  5. #4
    Gewaardeerd plaatser alfons's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    218
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0

    Re

    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door raymon Bekijk bericht
    als ge je schijf defragmenteerd word ze tegelijk ook gecomprimeerd dacht ik
    Zeker weten ???

  6. #5
    Helper pctuts raymon's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2007
    Berichten
    317
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    alfons ik had hier boven er een plaatje bijgezet wanneer hij bezig is met comprimeren van bestanden
    dat is het eerst wat hij doet bij defragmenteren




    als je geen plaats genoeg hebt op je schijf zet dan documenten op cd die je niet veel gebruikt
    ik zou ook eens ne kuis moeten doen ik heb er te veel op staan ik heb er nog geen eens films op staan wel muziek

  7. #6
    Gewaardeerd plaatser alfons's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    218
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    Raymon,plaats genoeg op mijn schijf en ik zet zoveel mogelijk op mijn twede schijf.

  8. #7
    Actieve Helper pctuts SIMBA's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Deurne
    Leeftijd
    46
    Berichten
    1,795
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    Is uw vraag opgelost, zoja dan zouden wij graag de oplossing weten zodat wij deze topic als opgelost kunnen beschouwen.


    SIMBA

  9. #8
    Gewaardeerd plaatser alfons's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    218
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    Sluit maar af want ik weet het nog niet.

Soortgelijke discussies

  1. Software voor DVD te comprimeren
    By Lenka in forum Software
    Reacties: 3
    Gepost: 28-11-2011, 15:09
  2. iso comprimeren naar divx
    By okki46 in forum Software
    Reacties: 5
    Gepost: 22-03-2011, 11:32
  3. Data ISO bestand comprimeren?
    By Pieter in forum Overige
    Reacties: 28
    Gepost: 07-03-2011, 21:29
  4. Tool om DVD te comprimeren
    By pepino in forum Software
    Reacties: 1
    Gepost: 29-09-2008, 21:45
  5. Bestanden en mappen comprimeren in Windows XP
    By Misterbean in forum Tips Windows Xp
    Reacties: 0
    Gepost: 23-06-2006, 22:53

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •