resultaten: 1 t/m 6 van 6

Discussie: Taal veranderen

  1. #1
    Junior Member beagle's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Oostkamp
    Leeftijd
    53
    Berichten
    22

    Taal veranderen

    Een vraagje,

    een vriend van me kocht in aldi de laptop van deze week.
    Bij het opstarten werd gevraagd de taal te selecteren, hij koos Frans en nu is alles natuurlijk in het Frans. Hij wil nu echter Nederlands. Is er een mogelijkheid om dit terug te veranderen naar Nederlands ?

    Groetjes ,

    Beagle[OPLOSSING]
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door ivan Bekijk bericht
    Ja gewoon booten van de cd en nederlands nemen.
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door beagle Bekijk bericht
    Moet ik dan gewoon die cd opstarten en dan Nederlands kiezen ?

    Beagle
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door ivan Bekijk bericht
    Ja kan je met recovery cd of cd's
    [/OPLOSSING]
    Laatst gewijzigd door nijltjetweety; 19-12-2009 om 14:58

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Gewaardeerd plaatser ForrestBlade's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Mortsel
    Leeftijd
    57
    Berichten
    212
    opnieuw installeren en nederlands kiezen

  4. #3
    Junior Member beagle's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Oostkamp
    Leeftijd
    53
    Berichten
    22
    Ja, opnieuw installeren, maar hoe doe je dat dan ?
    Kan dat met die recovery cd die erbij geleverd is ?

    Beagle

  5. #4
    Oprichter Tuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Zele
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7,887
    Provider
    Belgacom
    Ja kan je met recovery cd of cd's

  6. #5
    Junior Member beagle's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Oostkamp
    Leeftijd
    53
    Berichten
    22
    Moet ik dan gewoon die cd opstarten en dan Nederlands kiezen ?

    Beagle

  7. #6
    Oprichter Tuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Zele
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7,887
    Provider
    Belgacom
    Ja gewoon booten van de cd en nederlands nemen.

Soortgelijke discussies

  1. win 7 van taal veranderen
    By jo.1 in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 9
    Gepost: 31-01-2012, 07:40
  2. Taal veranderen in windows 7
    By Tuts in forum Tutorials Windows 7
    Reacties: 0
    Gepost: 12-12-2011, 16:38
  3. taal veranderen
    By nikkilien in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 8
    Gepost: 30-09-2010, 22:03
  4. Taal veranderen windows 7
    By latu in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 14
    Gepost: 27-01-2010, 16:38
  5. Taal XP veranderen, maar hoe???
    By nicolebroek in forum Software
    Reacties: 8
    Gepost: 11-08-2009, 06:39

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •