Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
resultaten: 1 t/m 10 van 11
  1. #1
    Helper pctuts broere69's schermafbeelding
    Lid sinds
    Apr 2007
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Leeftijd
    35
    Berichten
    447
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    13
    Bedankt (Gekregen)
    1

    Java(TM) Platform SE 7 U21 has crashed.

    Beste ,
    als ik op een site zit die java moet hebben ,vb voor de kleine zijn huiswerk kan hij het niet maken het beeld komt zwart en een balk komt er op en zegt
    Java(TM) Platform SE 7 U21 has crashed. kan iemand me helpen ?

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    50
    Berichten
    6,239
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    30
    Bedankt (Gekregen)
    89
    plaats effe eens de link van deze site om na te gaan of het al dan niet aan de site zelf ligt , tevens in welke browser open jij deze site .
    Besturingssysteem Windows 8.1 Pro x64 with Media Center Processor AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM 4,00GB Dual-Kanaal DDR2 @ 362MHz (5-5-5-18) Moederbord ASUSTeK Computer INC. M2N-CM DVI (AM2)
    Grafisch Algemeen niet-PnP-beeldscherm (1920x1080@60Hz) 512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (XFX Pine Group) Harde schijf 932GB Seagate ST3100052AS ATA Device (SATA)
    Optische schijf TSSTcorp CDDVDW SH-S203D ATA Device Geluid High Definition Audio-apparaat

  4. #3
    Helper pctuts broere69's schermafbeelding
    Lid sinds
    Apr 2007
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Leeftijd
    35
    Berichten
    447
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    13
    Bedankt (Gekregen)
    1
    thema6-1ste

    met chrome

  5. #4
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    50
    Berichten
    6,239
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    30
    Bedankt (Gekregen)
    89
    ik krijg steeds de melding er is een probleem met deze web site .... hij opent dus niet !
    geprobeerd met de IE10 en Firefox
    de Firefox browser word gewoon afgesloten met op deze link te klikken ...


    Bijlage 10743

  6. #5
    Helper pctuts broere69's schermafbeelding
    Lid sinds
    Apr 2007
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Leeftijd
    35
    Berichten
    447
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    13
    Bedankt (Gekregen)
    1
    Mundo en dan op oefentoets klikken eens proberen

  7. #6
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    50
    Berichten
    6,239
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    30
    Bedankt (Gekregen)
    89
    deze link ging dus wel ...
    zowel in de IE10 als met FF 21.0

    mijn advies is dat jij eens probeerd de IE te nemen...mocht deze dan bij u ook niet gaan verwijder je alles van java ....ookalles via taakbeheer uitzetten van java ...dan pas verwijderen ..
    gebruik ccleaner en herstart je systeem ....installeer daarna java 7 update 21 terug

  8. #7
    Helper pctuts broere69's schermafbeelding
    Lid sinds
    Apr 2007
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Leeftijd
    35
    Berichten
    447
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    13
    Bedankt (Gekregen)
    1
    ok zal ik proberen want met IE werkt het ook niet. ik hou je op de hoogte

  9. #8
    Helper pctuts broere69's schermafbeelding
    Lid sinds
    Apr 2007
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Leeftijd
    35
    Berichten
    447
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    13
    Bedankt (Gekregen)
    1
    Thx is opgelost mag slotje er op .

  10. #9
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    50
    Berichten
    6,239
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    30
    Bedankt (Gekregen)
    89
    graag gedaan
    bij deze gaat er dan een slotje op ...

  11. #10
    Actieve Helper pctuts swake's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Leeftijd
    56
    Berichten
    2,215
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    1
    Bedankt (Gekregen)
    2
    Ik heb het topic heropend.
    Mag ik even weten hoe dit opgelost werd? Toch niet met de beveiligingsinstellingen in Java aan te passen?

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Game-platform Steam houdt uitverkoop
    By rss in forum Computer en internet Nieuws
    Reacties: 0
    Gepost: 11-07-2013, 16:14
  2. Vista crashed steeds
    By Bird71 in forum Windows Vista
    Reacties: 18
    Gepost: 10-03-2013, 15:03
  3. Reacties: 0
    Gepost: 01-09-2012, 17:36
  4. FttH Platform krijgt Alcatel en KPN in bestuur
    By rss in forum Software Nieuws
    Reacties: 0
    Gepost: 09-09-2010, 18:14
  5. FTTH Platform: glasvezel nog te weinig onderscheidend
    By rss in forum Computer en internet Nieuws
    Reacties: 0
    Gepost: 21-06-2010, 13:00

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •