resultaten: 1 t/m 5 van 5
  1. #1
    Junior Member hopsa's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2007
    Locatie
    belgie
    Leeftijd
    34
    Berichten
    5
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0

    HD digicorder naar PC

    Ik heb een HD digicorder van telenet, maar zou graag alles wat op de hd staat van de digicorder naar mijn pc kopiëren.
    Heeft iemand hier enige ervaring mee?

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Junior Member hopsa's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2007
    Locatie
    belgie
    Leeftijd
    34
    Berichten
    5
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    iemand enig idee?

  4. #3
    Steunend lid J.W.'s schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Hulshout
    Leeftijd
    69
    Berichten
    1,297
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    1
    Thanks (Gekregen)
    8
    digicorder - Zita Forums

    Ga hier eens kijken, bij de specialisten

  5. #4
    Niet meer actief nijltjetweety's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    43
    Berichten
    3,490
    Provider
    Mobistar
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    het beeld capteren is de enige mogelijkheid, analoog opnemen dus.
    Als je pc niet de nodige aansluiting heeft kan je een adapter plaatsen zoals deze
    Dan sluit je de digicorder aan op je computer en kan je het beeld dat normaal naar je tv gaat opnemen met je computer.
    Word veel gedaan, maar hoe precies,
    Ik heb het nog nooit gedaan, ik heb geen digicorder.
    Mijn schoonbroer doet dit wel, maar dan met zijn videorecorder en zijn videokaart, die heeft de nodige aansluitingen en bijhorend programma, dat zit bij de videokaart.
    Met zo een adapter weet ik niet of de nodige soft meegeleverd is.

  6. #5
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    66
    Berichten
    3,130
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    50
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door hopsa Bekijk bericht
    Ik heb een HD digicorder van telenet, maar zou graag alles wat op de hd staat van de digicorder naar mijn pc kopiëren.
    Heeft iemand hier enige ervaring mee?
    Enige mogelijkheid is het uitgaande signaal van digicorder aanbieden op een speciale kaart in Uw pc. Dit kan een tv kaart zijn maar er bestaan ook modellen die het via usb omzetten.
    Het is perfect mogelijk een opname te doen vanaf digicorder. Ik heb de digicorder en neem regelmatig over op dvd schrijver. (toestel met hd en dvd schrijver) Dus zonder tussenkomst van pc. Heb ook al opnames gedaan op pc. Heb een videomate tv kaart in pc. Resultaten zijn behoorlijk.

Soortgelijke discussies

  1. Reacties: 0
    Gepost: 06-06-2013, 11:11
  2. digicorder
    By Pctuts in forum Providers
    Reacties: 3
    Gepost: 31-12-2008, 13:38

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •