Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
resultaten: 1 t/m 10 van 12
  1. #1
    Junior Member dcc's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2008
    Locatie
    AALST
    Berichten
    11
    Provider
    Telenet

    Tweede schijf plaatsen

    Ik heb een tweede hardeschijf geplaatst,in schijfbeheer kan ik ze geen letter toekennen of formatteren.Is schijfstations staat ze wel en werkt perfect.Het zijn 2 sata schijven.Ik werk met XP.Die 2 harde schijf komt wel uit een indy recorder.
    Laatst gewijzigd door Tuts; 05-01-2010 om 08:34

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    spammer
    Gast spammer's schermafbeelding
    is ie externe in interne

  4. #3
    Junior Member dcc's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2008
    Locatie
    AALST
    Berichten
    11
    Provider
    Telenet

    Tweede harde schijf plaatsen

    Interne.

  5. #4
    spammer
    Gast spammer's schermafbeelding
    heb je al geforrmateert met windows xp instalatie scherm

  6. #5
    Junior Member dcc's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2008
    Locatie
    AALST
    Berichten
    11
    Provider
    Telenet

    Tweede harde schijf plaatsen

    Nee,heb alleen herstel dvd,als ik zo formatteer,ben ik dan mijn xp niet kwijt op mijn eerste schijf?en kan ik daar op die tweede schijf geraken zonder alles terug te moeten installeren?

  7. #6
    spammer
    Gast spammer's schermafbeelding
    heb je ook software gekregen voor je hardeschijf

  8. #7
    Junior Member dcc's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2008
    Locatie
    AALST
    Berichten
    11
    Provider
    Telenet

    Tweede harde schijf plaatsen

    Nee,maar ze wordt direct herkend en geinstalleerd,maar komt niet in pagina,van deze computer.Ik heb mij laten wijsmaken,dat de hardeschijven uit indy en telenet recorders vergrendelt zijn,met een speciaal progamma.Het is een WD 250Gb hardeschijf.

  9. #8
    spammer
    Gast spammer's schermafbeelding
    het zou weleens een virus kunnen zijn scan je computer op virusen

  10. #9
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    66
    Berichten
    3,210
    Provider
    Telenet
    Heb je al eens geprobeerd van eerst de partities op de schijf te verwijderen in schijfbeheer? Daarna opnieuw partitioneren en formatteren in schijfbeheer. Vermoedelijk is het een andere formattering die indy en telenet toepast. Dus eerst alle partities verwijderen.
    Ik heb niet alles waar ik van hou. Maar ik hou van alles wat ik heb.

  11. #10
    Junior Member dcc's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2008
    Locatie
    AALST
    Berichten
    11
    Provider
    Telenet

    Tweede harde schijf plaatsen

    Het is in schijfbeheer dat ik de tweede harde schijf,niet kan zien,wel in schijfstaions.

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Wii games op externe schijf plaatsen en afspelen
    By Tuts in forum Nintendo Wii
    Reacties: 13
    Gepost: 21-12-2013, 16:51
  2. Tweede scherm
    By dina in forum Hardware
    Reacties: 2
    Gepost: 07-01-2013, 19:03
  3. SSD schijf plaatsen
    By freddie in forum Hardware
    Reacties: 2
    Gepost: 09-08-2011, 14:41
  4. tweede GPU
    By GuntherM in forum Hardware
    Reacties: 0
    Gepost: 13-11-2010, 11:58
  5. Partin Magic herkent tweede schijf niet!
    By lucia in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 5
    Gepost: 25-03-2008, 21:23

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •