Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
resultaten: 1 t/m 10 van 17

Discussie: wifi versterker

  1. #1
    Gewaardeerd plaatser ciriel's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    roeselare
    Berichten
    219
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0

    wifi versterker

    kan er mij iemand informatie geven hoe je een wifi versterker moet aansluiten zo doende dat ik overal goeie verbinding heb in huis , ik ben van plan deze van de aldi te kopen maar het moet gemakkelijk te installeren zijn
    ALDI België - Wifi-versterker

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    6,760
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    47
    Thanks (Gekregen)
    171
    vraagje, je bent zelf al telenet gebruiker , beschik je dan niet over de Docsis 3 Modem/Router ?
    daarmee kun je namelijk ook de draadloze verbinding gebruiken indien deze optie in je account ook geactiveerd is...
    ook hotspot is te gebruiken... zelfs buitenhuis is deze dan nog optimaal..

    heb je de Docsis 3 Modem/Router niet in je bezit kun je deze verkrijgen in een Telenet verdeelcenter vermits je naar een hogere account ga of tenzij je deze Doxsis 3 aankoopt...
    indat geval ben je wellicht beter af met deze wifi versterker alhoewel deze wifi versterker ook al een 35€ kost en je de Docsis 3 Modem/ Router kunt aankopen voor 50€
    ! toch een overwegen waard denk ik zelf !
    Besturingssysteem Windows 8.1 Pro x64 with Media Center Processor AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM 4,00GB Dual-Kanaal DDR2 @ 362MHz (5-5-5-18) Moederbord ASUSTeK Computer INC. M2N-CM DVI (AM2)
    Grafisch Algemeen niet-PnP-beeldscherm (1920x1080@60Hz) 512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (XFX Pine Group) SSD Samsung 840 EVO 250GB Harde schijf 932GB Seagate ST3100052AS ATA Device (SATA)
    Optische schijf TSSTcorp CDDVDW SH-S203D ATA Device Geluid High Definition Audio-apparaat

  4. #3
    Beheerder DDragon80's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2011
    Locatie
    Scherpenheuvel
    Berichten
    2,854
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    57
    Thanks (Gekregen)
    58
    Een Wifi versterker is een repeater voor een bestaand wireless signaal. Maw de TS heeft al wireless, maar het bereik valt tegen. Zelfs de Docsis 3 modem/router van Telenet heeft geen al te sterk signaal.

    Zelf heb ik slechte ervaringen met zulke versterkers. Maar ik wil niet alles over dezelfde kam scheren, dus het is best mogelijk dat dit een goed product is.
    Ivm instellingen is toch een minimum aan kennis vereist.

  5. #4
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    6,760
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    47
    Thanks (Gekregen)
    171
    je versta me echter verkeerd denkelijk omdat ik niet volledig ben geweest..
    ik haalde de Docsis Modem/Router aan omdat indien je draadloos ga via de hotspot optie deze algemeen een nog betere verbinding heeft dan de wifi...
    reden dat ik dit aanhaal is dat mijne zoon vie de hotspot verbinding maakte op 100 m van deze accespoint.

  6. #5
    Beheerder DDragon80's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2011
    Locatie
    Scherpenheuvel
    Berichten
    2,854
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    57
    Thanks (Gekregen)
    58
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door Qtex Bekijk bericht
    je versta me echter verkeerd denkelijk omdat ik niet volledig ben geweest..
    ik haalde de Docsis Modem/Router aan omdat indien je draadloos ga via de hotspot optie deze algemeen een nog betere verbinding heeft dan de wifi...
    reden dat ik dit aanhaal is dat mijne zoon vie de hotspot verbinding maakte op 100 m van deze accespoint.
    Hmm, na ff na te denken moet ik dit toch tegen spreken. De technieken die gebruikt worden om die netwerken te scheiden wordt verwezenlijkt dmv VLAN's en multiple SSID's. Maw dezelfde tranceiver worden multiple SSID's uitgezonden en op zen netwerk gescheiden in VLAN's. Dit betekent dat er dus met 1 tranceiver en 1 "set" (interne) antenne(s) gewerkt wordt. Het vermogen van het interne netwerk is dus hetzelfde als dat van het gastennetwerk. Vermogen kan enkel aangepast worden op de HW, wat normaal is.

    Een verklaring is dat je zoon op een andere hotspot geconnecteerd was die dichter stond. Want die Telenet Docsis modem haalt wireless nooit 100m, hooguit enke 10tallen meters zonder obstakels.

  7. #6
    Medewerker Mik's schermafbeelding
    Lid sinds
    Sep 2008
    Locatie
    Zwevegem
    Leeftijd
    66
    Berichten
    3,130
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    49
    Thanks (Gekregen)
    50
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door DDragon80 Bekijk bericht
    Een verklaring is dat je zoon op een andere hotspot geconnecteerd was die dichter stond. Want die Telenet Docsis modem haalt wireless nooit 100m, hooguit enke 10tallen meters zonder obstakels.
    Denk inderdaad dat die 100m verkeerdelijk geinterpreteert wordt. Een 15m is eventueel mogelijk maar niet veel meer. Maar het lijkt wel Uw modem daar er Uw verbinding aangestipt staat. Ik ga naar de caravan, 50km en haal met mijn homespot op mijn naam ook plaatselijk verbinding. (waar een homespot is)
    Ik heb niet alles waar ik van hou. Maar ik hou van alles wat ik heb.

  8. #7
    Gewaardeerd plaatser ciriel's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    roeselare
    Berichten
    219
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    ik kan op mijn eigen netwerk van telenet en ook op de hotspot van mijn telenet modem maar het gebeurd als ik zo'n 25 meter van mijn modem verwijdert ben dat ik geen ontvangst meer heb,zo dacht ik zou ik kunnen geholpen worden met deze versterker van de aldi ;als het maar niet te moeilijk is om deze aan te sluiten.

  9. #8
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    6,760
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    47
    Thanks (Gekregen)
    171
    denkelijk zal er een handleiding bijgesloten zitten ...
    het meeste voordeel haal je uit deze wifi versterker indien je deze dan aansluit op zo'n +/-17m van de docsis ...zodat deze nog een duidelijk signaal binnen krijgt om te kunnen versterken.

  10. #9
    Medewerker WaWa's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2010
    Locatie
    Brussel
    Berichten
    1,285
    Provider
    Belgacom
    Thanks (Gegeven)
    4
    Thanks (Gekregen)
    77

    PLC adapter

    Kan je niet werken met PLC-adapters? €80 in de Belgacom winkel. Het is een A merk

    Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam:  PLC-adapter.jpg
Bekeken: 26
Grootte:  7.8 KB
ID: 10495

    MVG

    WW

  11. #10
    Gewaardeerd plaatser ciriel's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    roeselare
    Berichten
    219
    Provider
    Telenet
    Thanks (Gegeven)
    0
    Thanks (Gekregen)
    0
    ik ben zo geen belgacom fan( allergies sedert jaren) en als ik voor het zelfde dit krijg bij den aldi aan 39€ ???
    toch bedankt voor de vele reacties

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. wifi
    By toon_b in forum Windows 8
    Reacties: 7
    Gepost: 10-11-2013, 11:58
  2. wifi
    By bartebarte in forum Hardware
    Reacties: 1
    Gepost: 14-10-2013, 18:31
  3. wifi versterker
    By ciriel in forum Hardware
    Reacties: 4
    Gepost: 09-09-2013, 17:27
  4. WiFi
    By rowan in forum Overige
    Reacties: 3
    Gepost: 07-09-2012, 20:44
  5. wifi
    By Pepe in forum Hardware
    Reacties: 13
    Gepost: 08-02-2011, 22:21

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •