resultaten: 1 t/m 10 van 10
  1. #1
    Junior Member tempi's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Locatie
    roeselare
    Leeftijd
    40
    Berichten
    6
    Provider
    Belgacom

    aanmelden Igoogle, Gmail

    Hallo,

    Thuis heb ik 2 pc's staan.

    Wanneer ik me wil aanmelden op de ene voor Igoogle, ondervind ik geen problemen.

    Wanneer ik me wil aanmelden op de 2e pc, kan ik gewoon geen gebruikersnaam en wachtwoord ingeven.

    Ik gebruik Internet Explorer, met google toolbar.

    Kan er iemand mij hier bij helpen?

    groetjes

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Oprichter Tuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Zele
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7,898
    Provider
    Belgacom
    Al eens getest met firefox ?

  4. #3
    Junior Member tempi's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Locatie
    roeselare
    Leeftijd
    40
    Berichten
    6
    Provider
    Belgacom
    Met firefox, kan ik niets openen van internet

  5. #4
    Junior Member tempi's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Locatie
    roeselare
    Leeftijd
    40
    Berichten
    6
    Provider
    Belgacom
    Krijg nu het volgende probleem:

    Google;com wordt niet gevonden door dns server

  6. #5
    Banned wivy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Bolleke's land
    Berichten
    1,535
    Provider
    Belgacom
    Hoe staan u pc's verbonden? Modem met usb aansluiting,modem met meerdere netwerk aansluiting,Switch??? Vista,XP,WIN98???Maak je gebruik van een service om je IP adres constant te houden???
    Hier zit ik met WIN98,XP Home,XP Pro en Vista op het zelfde moment op IGoogle met FireFox of IE7 zonder problemen, één draadloos (FON-Router) de rest via UTP-kabel.
    Graag wat antwoorden op bovenstaande vragen.Groetjes Wivy

  7. #6
    Junior Member tempi's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Locatie
    roeselare
    Leeftijd
    40
    Berichten
    6
    Provider
    Belgacom
    Ze zijn verbonden via een uetra modem en ik werk met Vista, hopelijk weet je voor mij iets meer. groetjes

  8. #7
    Banned wivy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Bolleke's land
    Berichten
    1,535
    Provider
    Belgacom
    bedoelt ge aethra modem? VDSL modem van Belgacom???

  9. #8
    Junior Member tempi's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Locatie
    roeselare
    Leeftijd
    40
    Berichten
    6
    Provider
    Belgacom
    Ja deze bedoel ik. Ik kon niet op de juiste naam komen.

  10. #9
    Banned wivy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Bolleke's land
    Berichten
    1,535
    Provider
    Belgacom
    Als ik het goed voor heb,zijn sommige Lan uitgangen gedefiniërd als TV uitgang.Ik zou het nog es moeten nalezen in de handleiding of es uitchecken bij een vriend.Ikzelf heb geen vdsl2.Gaan het nog es verder bekijken.Aan loggen in IGoogle met x toestellen met zelfde login en password levert geen probleem op.Groetjes wivy

  11. #10
    Junior Member tempi's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2009
    Locatie
    roeselare
    Leeftijd
    40
    Berichten
    6
    Provider
    Belgacom
    Bedankt op voorhand.

Soortgelijke discussies

  1. aanmelden windows 8.1
    By ahopost in forum Windows 8
    Reacties: 1
    Gepost: 01-11-2013, 12:24
  2. Aanmelden in XP
    By nijltjetweety in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 5
    Gepost: 09-06-2010, 16:49
  3. Kan niet aanmelden op msn
    By fifietje in forum Software
    Reacties: 1
    Gepost: 11-02-2010, 17:15
  4. Kan me niet aanmelden op msn
    By DJ Robin in forum Software
    Reacties: 28
    Gepost: 21-01-2010, 19:02
  5. problemen met gmail en igoogle
    By dirjo in forum Software
    Reacties: 16
    Gepost: 13-10-2008, 12:26

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •