Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
resultaten: 1 t/m 10 van 17
  1. #1
    Gewaardeerd plaatser notpboy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2008
    Locatie
    Kieldrecht
    Leeftijd
    37
    Berichten
    99
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    0
    Bedankt (Gekregen)
    0

    apparaat is gestopt omdat er problemen zijn gerapporteerd(Code 43)

    Geachte,

    Ik heb sinds enkele dagen een raar probleem,als ik de laptop uit standby haal,heb ik geen verbinding met het net,moet dan handmatig verbinding gaan maken.Heb dan eens gaan zien bij apparaatbeheer,netwerkadaptors,en bij m'n Microsoft Virtual Miniport adaptor staat er een geel uitroepteken in het logotje.Bij algemeen zie ik dat er te lezen staat,Dit apparaat is gestopt omdat er problemen zijn gerapporteerd. (Code 43)

    Hoe kan ik dit oplossen

    ps,alles staan ingeven,dat de computer het apparaat uit standy mag halen,is dit goed?

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    50
    Berichten
    6,219
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    27
    Bedankt (Gekregen)
    89
    code 43 kan ook te weiten zijn aan malware ...ik raad je daarom aan om een volledige systeemscan te doen met malwarebytes free ...
    vooralleer je de scan start laat je deze eerst updaten ....
    aanbevolen is om je systeem tydens de scan niet te gebruiken ! ( zeker de eerste keer )
    2de aanbeveling : blijf malewarebytes ook nadien verder gebruiken

  4. #3
    Gewaardeerd plaatser notpboy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2008
    Locatie
    Kieldrecht
    Leeftijd
    37
    Berichten
    99
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    0
    Bedankt (Gekregen)
    0
    Okeetjes,Malwarebytes heb ik er op staan,straks scan laten doen

  5. #4
    Gewaardeerd plaatser notpboy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2008
    Locatie
    Kieldrecht
    Leeftijd
    37
    Berichten
    99
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    0
    Bedankt (Gekregen)
    0
    gescand,niks gevonden

  6. #5
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    50
    Berichten
    6,219
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    27
    Bedankt (Gekregen)
    89
    ok dat kunnen we nu dus al uitsluiten ...
    het zal dan of aan je energie instellingen liggen of wel aan een verkeerde driver ...je vermeld immers een geel uitroepteken te zien staan in apparaatbeheer ..
    wel rechts klik deze in apparaat beheer en verwijder deze dan effectief ..
    herstart daarna je systeem..
    na de herstart zal de driver terug geinstalleerd worden vanuit windows

  7. #6
    Gewaardeerd plaatser notpboy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2008
    Locatie
    Kieldrecht
    Leeftijd
    37
    Berichten
    99
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    0
    Bedankt (Gekregen)
    0
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door qtex Bekijk bericht
    ok dat kunnen we nu dus al uitsluiten ...
    het zal dan of aan je energie instellingen liggen of wel aan een verkeerde driver ...je vermeld immers een geel uitroepteken te zien staan in apparaatbeheer ..
    wel rechts klik deze in apparaat beheer en verwijder deze dan effectief ..
    herstart daarna je systeem..
    na de herstart zal de driver terug geinstalleerd worden vanuit windows
    gedaan zoals je zei,staat er weer op,eens standby gezet,idem,maar het gele uitroepteken staat er wel niet meer op,das al pluspunt,enkel heb ik nu aangevinkt bij energiebeheer,dat de computer het apparaat mag uitschakelen om energie te besparen,rare is,dat ik de tab ,dit apparaat mag de computer uit standby mag halen,niet kan aanvinken

  8. #7
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    50
    Berichten
    6,219
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    27
    Bedankt (Gekregen)
    89
    **kun je effe het volgende controleren ...
    in apparaat beheer .. ...
    rechtsklik en eigenschappen op deze driver klik op het tapblad energiebeheer ...
    verwijder hier het vinkje bij " de computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te sparen "
    klik op ok

  9. #8
    Gewaardeerd plaatser notpboy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2008
    Locatie
    Kieldrecht
    Leeftijd
    37
    Berichten
    99
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    0
    Bedankt (Gekregen)
    0
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door qtex Bekijk bericht
    **kun je effe het volgende controleren ...
    in apparaat beheer .. ...
    rechtsklik en eigenschappen op deze driver klik op het tapblad energiebeheer ...
    verwijder hier het vinkje bij " de computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te sparen "
    klik op ok
    Done

  10. #9
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    50
    Berichten
    6,219
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    27
    Bedankt (Gekregen)
    89
    en heeft het iets opgeleverdt....
    heb je deze nog eens uit de standby gehaaldt nadien !!!

  11. #10
    Gewaardeerd plaatser notpboy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2008
    Locatie
    Kieldrecht
    Leeftijd
    37
    Berichten
    99
    Provider
    Telenet
    Bedankt (Gegeven)
    0
    Bedankt (Gekregen)
    0
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door qtex Bekijk bericht
    en heeft het iets opgeleverdt....
    heb je deze nog eens uit de standby gehaaldt nadien !!!
    idem dito,en weet het gele uitroepteken,very strange

Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. Contacten is gestopt...
    By WaWa in forum Android
    Reacties: 2
    Gepost: 28-01-2014, 19:54
  2. apparaat beheer
    By t983681 in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 2
    Gepost: 19-03-2011, 15:03
  3. Windows 7 en zijn problemen
    By Tuts in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 6
    Gepost: 19-11-2009, 19:25
  4. services.exe overwacht gestopt
    By 1ben1 in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 12
    Gepost: 02-07-2009, 01:56
  5. fout in een I/O-apparaat
    By Tuts in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 5
    Gepost: 08-02-2009, 15:57

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •