resultaten: 1 t/m 7 van 7
  1. #1
    Helper pctuts FreBo's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2008
    Locatie
    Lebbeke
    Berichten
    337
    Provider
    Telenet

    Branden zonder pauze

    Hoi,
    Ik wil een cd opnemen van muziek op mijn pc.
    Dit zou moeten zonder pauze tussen de liedjes.
    Ik gebruik Nero 8 als brand programma maar kan geen
    instelling vinden om de pauzetijd op 0 te zetten.
    Vroeger kon dat wel. Nu Niet ?????????

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Medewerker stallion's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Belgenland
    Berichten
    1,484
    Provider
    Scarlet
    Nero express: Als je werkt met de wizard, kan je aanvinken "geen pauze tussen tracks"

    Zonder Wizard: Selecteer een audio track en klik met je rechtermuisknop, selecteer dan
    eigenschappen, daar kies je aantal seconden pauze

  4. #3
    Actieve Helper pctuts motom's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2007
    Locatie
    Zaandam NL
    Berichten
    558
    Na de tracks erheen gesleept te hebben, eigenschappen van elke track opvragen en de pause veranderen
    Bijlage 517
    Laatst gewijzigd door motom; 11-03-2009 om 15:36

  5. #4
    Helper pctuts FreBo's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2008
    Locatie
    Lebbeke
    Berichten
    337
    Provider
    Telenet
    Hoi,
    Mijn Nero 8 ziet er helemaal anders uit als ik die open.(zoals je ziet)
    Is raar dat jullie een andere Nero 8 hebben.
    Laatst gewijzigd door FreBo; 30-09-2009 om 09:47

  6. #5
    Helper pctuts FreBo's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2008
    Locatie
    Lebbeke
    Berichten
    337
    Provider
    Telenet
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door worldmaster Bekijk bericht
    Hoi,
    Mijn Nero 8 ziet er helemaal anders uit als ik die open.(zoals je ziet)
    Is raar dat jullie een andere Nero 8 hebben.
    Kunnen jullie me verder helpen ????

  7. #6
    Niet meer actief nijltjetweety's schermafbeelding
    Lid sinds
    Aug 2007
    Locatie
    Aalst
    Leeftijd
    43
    Berichten
    3,490
    Provider
    Mobistar
    Start/nero/data/burning rom of
    Start/nero/data/express gebruiken en niet volgzaam start smart gebruiken.
    Verdere stappen zijn hierboven uitgelegd door de collega's.

  8. #7
    Helper pctuts FreBo's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2008
    Locatie
    Lebbeke
    Berichten
    337
    Provider
    Telenet
    Hoi,

    Ik heb het gevonden wat er scheelde.
    Ik wou Nero 8 herinstalleren en heb geavanceert genomen.
    Daar kwam ik erop uit dat Burning Rom en Express niet geinstalleert was.
    Reden ?? Geen gedacht van. Ik heb die cd er gewoon ingestoken en hij heeft ze geinstalleert.
    Nu heb ik die 2 aangeduid en nu heeft hij ze erbij gezet.
    Nu kan ik branden via Rom of Express.

    Waarom hij ze niet van in begin heeft geinstalleert is mij een raadsel.

    Bedankt aan allen die me een helpende hand aanreikte

Soortgelijke discussies

  1. Zonder papieren....
    By wimdehelpdesk in forum Overige
    Reacties: 0
    Gepost: 19-10-2012, 19:13
  2. Pauze grabit
    By wil in forum Software
    Reacties: 2
    Gepost: 16-08-2011, 16:31
  3. Ben je dan zonder vrienden?
    By Mik in forum Overige
    Reacties: 2
    Gepost: 08-07-2009, 22:27
  4. FTP'en zonder client
    By stallion in forum Overige
    Reacties: 0
    Gepost: 12-03-2008, 18:46

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •