Bedankt Bedankt:  0
resultaten: 1 t/m 3 van 3
  1. #1
    Junior Member Loontje's schermafbeelding
    Lid sinds
    Mar 2011
    Locatie
    Brunssum
    Berichten
    1

    problemen met installeren spotnet

    Hoi,
    Ik heb pas geprobeerd spotnet te installeren, maar ik krijg het programma niet aan het werken (foutmelding load database : de rekenkundige bewerking ....). Nu las ik op een forum dat het helpt om versie 1.7 te installeren. Klopt dit?

    Groetjes,
    Loontje

  2. #2
    Niet meer actief Lana's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2010
    Leeftijd
    59
    Berichten
    11,997
    Versie 1.7.4 zou met de juiste gegevens goed moeten werken.
    Alle teamleden werken enthousiast op vrijwillige basis mee aan pctuts.be. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je ons forum wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
    Wisten jullie trouwens dat je VIP lid kunt worden http://www.pctuts.be/payments.php

  3. #3
    Steunend lid Antwanneke's schermafbeelding
    Lid sinds
    Dec 2007
    Locatie
    Belgium
    Berichten
    1,873
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door Loontje Bekijk bericht
    Hoi,
    Ik heb pas geprobeerd spotnet te installeren, maar ik krijg het programma niet aan het werken (foutmelding load database : de rekenkundige bewerking ....). Nu las ik op een forum dat het helpt om versie 1.7 te installeren. Klopt dit?

    Groetjes,
    Loontje
    dat klopt....

Soortgelijke discussies

  1. Reacties: 6
    Gepost: 31-08-2015, 11:18
  2. Reacties: 2
    Gepost: 10-04-2014, 20:01
  3. spotnet installeren
    By zundapp69 in forum Software
    Reacties: 6
    Gepost: 11-02-2014, 16:40

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

easyusenet