resultaten: 1 t/m 6 van 6
  1. #1
    Gewaardeerd plaatser Eddymo's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    50

    Skype setup op Laptop - I/O schijffout

    Ik heb Skype op mijn desktop staan en daarop staat een tegoed van 5.32€.
    Vroeger had ik Skype identiek ook op de laptop, maar na een crash werkte die niet meer en kon ik alleen setuppen via een nieuwe skypename.
    Daarbij kan ik niets van mijn tegoed gebruiken.
    Mijn vraag :
    Hoe kan ik Skype opnieuw onder dezelfde Skypename en wachtwoord installeren op mijn laptop.
    Bij het begin van de installatie herkent het programma reeds automatisch miijn goede skypename.
    Wanneer ik het wachtwoord wil invullen krijg ik bericht :
    I/O schijffout. Sluit af met icoontje op de systray en herstart het programma.
    Maar... ik kan blijven herstarten,ik krijg steeds dezelfde fout en kan niet verder.
    Wat staat me te doen???
    Ik ben geen techneut dus graag in duidelijke stappen voor wie het antwoord kent.
    Bedankt voor de hulp

  2. http://www.irepairshop.be
  3. #2
    Oprichter Tuts's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2006
    Locatie
    Zele
    Leeftijd
    44
    Berichten
    7,999
    Je moet je wachtwoord weer opvragen zie https://login.skype.com/intl/nl/acco...-reset-request

  4. #3
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    7,455
    een mogelijke oplossing betreffende de I/Q schijffout vind je hier ...https://support.skype.com/en/faq/FA1...indows-desktop
    Besturingssysteem Windows 8.1 Pro x64 with Media Center Processor AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM 4 GB Dual-Kanaal DDR2 @ 362MHz (5-5-5-18) Moederbord ASUSTeK Computer INC. M2N-CM DVI (AM2)
    Grafisch Algemeen niet-PnP-beeldscherm (1920x1080@60Hz) 512MB NVIDIA GeForce 9600 GT (XFX Pine Group) SSD Samsung 840 EVO 250GB Harde schijf 932GB Seagate ST3100052AS ATA Device (SATA)
    Optische schijf TSSTcorp CDDVDW SH-S203D ATA Device Geluid High Definition Audio-apparaat

  5. #4
    Gewaardeerd plaatser Eddymo's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    50
    Iedereen die goede raad gaf, van harte bedankt.
    Het is me uiteindelijk gelukt na het uitvegen van alle items in de "roaming " Na het opnieuw installeren van Skype liep alles gesmeerd.

  6. #5
    Gewaardeerd plaatser Eddymo's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    50
    Ik bedoelde natuurlijk : Iedereen die goede raad gaf" Excuus voor de schrijffout.

  7. #6
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    51
    Berichten
    7,455
    dan zetten we hier een slotje op ..
    en bedankt om dit te melden .

    je weet ons te vinden ...

Soortgelijke discussies

  1. programma voor geautomatiseerde setup
    By pol04 in forum Overige
    Reacties: 7
    Gepost: 04-11-2010, 17:12
  2. setup.exe werkt niet
    By crimpak.nl in forum Software
    Reacties: 4
    Gepost: 12-01-2010, 11:57
  3. Setup laten uitpakken op een andere partitie dan de c-partitie
    By nijltjetweety in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 12
    Gepost: 04-09-2009, 15:20
  4. Office 2007 setup probleem
    By Aflitto in forum Software
    Reacties: 14
    Gepost: 10-01-2007, 08:01
  5. mediaplayer 11 setup probleem
    By caztan in forum Archief Besturingssystemen
    Reacties: 6
    Gepost: 27-08-2006, 09:08

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •