Bedankt Bedankt:  1
resultaten: 1 t/m 4 van 4
  1. #1
    Junior Member danjp's schermafbeelding
    Lid sinds
    Dec 2007
    Locatie
    brugge
    Leeftijd
    73
    Berichten
    25

    BPM Studio Pro v 4.9.1

     
    Hallo, ik weet niet of ik hier juist op het forum zit.
    Ik had vroeger Windows X. Heb nu Windows 7 Ultimate.
    BPM Sudio werkt goed op mijn Windows 7 Ultimate.
    Heb je filmpje gezien op YouTube, is beetje wazig en voor de instellingen een beetje te rap voor mij, ik kan niet volgen.
    Maar mijn probleem is wanneer ik afsluit een melding krijg dat de instellingen niet worden opgeslagen, al het werk is dan voor niets geweest.
    Hoe kan ik dat verhelpen.
    Bedankt op voorhand
    danjp

  2. #2
    Beheerder Skippy's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2016
    Locatie
    NL
    Leeftijd
    60
    Berichten
    1,419
    Lang geleden dat ik met BPM Studio gewerkt heb, wat ik nog weet is dat je voor het opslaan van de instellingen een legitieme versie nodig hebt. Met een gekraakte versie lukt dit niet met jouw versie 4.9.1

    Ik meen me nog te herinneren dat het opslaan van de instellingen met een gekraakte 4.2. versie van BPM wel lukte. Latere versies dus niet meer.
    Windows 7 fan




  3. #3
    Junior Member danjp's schermafbeelding
    Lid sinds
    Dec 2007
    Locatie
    brugge
    Leeftijd
    73
    Berichten
    25
    Bedankt Skippy.
    Ik had vroeger de legitieme versi 4 van BMP Studio.
    De cd is verloren gegaan ik weet niet hoe of waar.
    Ik ben overgeschakeld van Windows XP naar Windows Ultimate.
    Vroeger ging ik disco spelen, ik wilde die nu op Windows 7 hebben voor thuisgebruik.
    Toch bedankt,
    Danjp

  4. #4
    Junior Member hubert's schermafbeelding
    Lid sinds
    Feb 2010
    Locatie
    ninove
    Leeftijd
    70
    Berichten
    1

    bpm studio

    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door danjp Bekijk bericht
    Hallo, ik weet niet of ik hier juist op het forum zit.
    Ik had vroeger Windows X. Heb nu Windows 7 Ultimate.
    BPM Sudio werkt goed op mijn Windows 7 Ultimate.
    Heb je filmpje gezien op YouTube, is beetje wazig en voor de instellingen een beetje te rap voor mij, ik kan niet volgen.
    Maar mijn probleem is wanneer ik afsluit een melding krijg dat de instellingen niet worden opgeslagen, al het werk is dan voor niets geweest.
    Hoe kan ik dat verhelpen.
    Bedankt op voorhand
    danjp
    hello
    doodsimpel
    ga naar windows verkenner,dan program files, dan alatech,dan bpm studio, dan bpm exe,dan met de rechterkant muis , dan eigenschappen,druk op comtabiliteit,dan modus dit proramma uivoeren aanvinken windows xp sevice pack 3
    weel uw proramma eerst afzetten pas na dat alles terug opstarten
    hubert

Soortgelijke discussies

  1. Free Studio 5.3.3
    By Tuts in forum Overige
    Reacties: 0
    Gepost: 01-02-2012, 19:11
  2. Handleiding Studio 12
    By Javaner in forum Software
    Reacties: 2
    Gepost: 20-01-2011, 17:35
  3. pinnacle studio
    By wirelma2210 in forum Software
    Reacties: 6
    Gepost: 29-09-2010, 20:06
  4. BPM Studio op Windows 7
    By Tjoepke in forum Overige tips
    Reacties: 0
    Gepost: 05-01-2010, 11:38
  5. Pocketdvd studio
    By ForrestBlade in forum Software
    Reacties: 0
    Gepost: 01-08-2006, 16:05

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •