Bedankt Bedankt:  2
resultaten: 1 t/m 5 van 5
  1. #1
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    54
    Berichten
    14,454

    Malwarebytes 3.1.1.1722 (beta)

     
    de nieuwe versie Malwarebytes 3.1.1.1722 is nog een beta versie maar deze doet het hier goed en werkt zonder problemen ..
    je kan deze gewoon installeren zonder eerst de vorige te moeten verwijderen ...
    lees meer hier over https://www.pctuts.be/spyware-en-adw...s-3-1-1-a.html
    *het is dus nog een beta versie maar ik heb deze al ruim 24uren draaien en heb nog niets merkwaardigs vast gesteld ...er zijn volgens ik kan oordelen geen bugs aanwezig .
    Besturingssysteem Windows 10 Pro x64 Processor AMD Phenom (tm) II x4 995
    RAM Kingston (2x8gb) DDR3 -1600 MHz Moederbord MSI 790FX-GD70
    Grafisch AMD Radeon HD 5800 series SSD Samsung 840 EVO 250GB
    2x Harde schijf 932GB Seagate ST3100052AS ATA Device (SATA)
    Optische schijf TSSTcorp CDDVDW SH-S203D ATA Device
    Geluid AMD High Definition Audio-apparaat
    **De verkregen hulp op pctuts.be is gratis. Elk team lid hier is dan ook een vrijwilliger. Doch het onderhoud van het forum kost geld. We zijn dan ook blij met elke
    Donatie .**

  2. #2
    Gewaardeerd plaatser Accent FM's schermafbeelding
    Lid sinds
    Dec 2009
    Locatie
    Haaltert
    Leeftijd
    49
    Berichten
    88

    Angry Melding Malwarebytes 3

    Sinds ik Malwarebytes 3 geïnstalleerd krijg ik steeds de melding Unable to connect the service Ik heb hem al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar zonder resultaat.

  3. #3
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    54
    Berichten
    14,454
    @Accent FM er werd vermeld dat het een beta versie is ...
    nu onderwijl heb ik hier hetzelfde probleem vastgesteld en ik ben dus al de gehele dag bezig geweest om deze dus werkende te krijgen ...doch stelde ik vast dat zelfs de actieve web bescherming steeds weg viel en ben ik terug gegaan naar versie 3.0.6 1469 versie componentenpakket 1.0.103 updatepakket 1.01976 en deze werkt dus wel stabiel .. denk dus dat het beste is om een stap terug te zetten .. het was wellicht verkeerd van me om hier de beta versie te vermelden ....

    **echter bemerkte ik hier juist op een virtuele Windows 10 waar dus ook de Malwarbytes 3.1.1.1722(beta) op draait dat deze dus wel bijgewerkt kan worden ... dus wellicht ben ik te snel geweest en was er gewoon een connectie probleem met de update server van Malwarbytes ..

  4. #4
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    54
    Berichten
    14,454
    het was een server probleem vermoed ik ..ook de 2de Virtuele Windows 10 met de Malwarbytes 3.1.1.1722(beta) kon hier bijgewerkt worden ...

  5. #5
    Beheerder Qtex's schermafbeelding
    Lid sinds
    Nov 2009
    Locatie
    Beringen
    Leeftijd
    54
    Berichten
    14,454
    onderwijl werd de beta versie 3.1.1.1722 vervangen door een meer stabielere versie 3.1.2.1733

    je kunt deze downloaden vanaf de Malwarbytes download pagina of je neemt deze rechtstreekse link naar de mb3-setup-consumer-3.1.2.1733-1.0.122-1.0.1976 installer
    Laatst gewijzigd door Qtex; 20-05-2017 om 04:17

Soortgelijke discussies

  1. Malwarebytes 3.0.2 (beta)
    By Qtex in forum Downloads
    Reacties: 11
    Gepost: 25-11-2016, 15:25
  2. Firefox 8 beta
    By ddr3 in forum Overige
    Reacties: 0
    Gepost: 02-10-2011, 14:01
  3. firefox 5 beta
    By ddr3 in forum Overige
    Reacties: 2
    Gepost: 11-07-2011, 11:34
  4. Firefox 6 beta 1
    By ddr3 in forum Overige
    Reacties: 0
    Gepost: 11-07-2011, 11:34
  5. IE9 beta op 15 september
    By Tuts in forum Computer en internet Nieuws
    Reacties: 0
    Gepost: 13-08-2010, 13:14

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •