Bedankt Bedankt:  1
resultaten: 1 t/m 8 van 8
  1. #1
    Gewaardeerd plaatser heinflhs's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2015
    Locatie
    limburg
    Leeftijd
    64
    Berichten
    150

    Wie heeft ervaring met War Thunder i.r.t. hardware?

     
    Hallo, Mijn huidige systeem Dell Optiplex 755 SFF met Radeon 5450 is qua grafische instelling erg zwak. Wie heeft ervaring met W T en welke hardware zou je moeten heben (processor, grafische kaart, intern geheugen etc.) om het spel fatsoenlijk te kunnen spelen?


    Bij voorbaat dank,


    Grtzzzzzzzzz..............
    Dell Optiplex 755 MT, 6 Gyg Ram, Windows 7 64b., Intel Core 2 Duo E6850 @ 3.00GHz Conroe 65nm Technologie, Asus 5450 512 Mb.

  2. #2

  3. #3
    Gewaardeerd plaatser heinflhs's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2015
    Locatie
    limburg
    Leeftijd
    64
    Berichten
    150
    deze is bekend, maar geeft geen directe info als gebruiker.
    Dell Optiplex 755 MT, 6 Gyg Ram, Windows 7 64b., Intel Core 2 Duo E6850 @ 3.00GHz Conroe 65nm Technologie, Asus 5450 512 Mb.

  4. #4
    Medewerker cve's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jul 2006
    Locatie
    Izegem
    Leeftijd
    45
    Berichten
    2,747
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door heinflhs Bekijk bericht
    deze is bekend, maar geeft geen directe info als gebruiker.
    Het staat nochtans een minimum aan eisen op hoor en wat gebruikelijk is.


    For PC:

    Minimum:

    • OS: Windows XP/Vista/7/8/10
    • Processor: 2.2 GHz
    • Memory: 1.5 GB
    • Video Card: Radeon X26XX / GeForce 7800 GT
    • Network: Broadband Internet connection
    • Hard Drive: 3 GB

    Recommended:

    • OS: Windows 7 64bit / 8 64bit / 10 64bit
    • Processor: Dual-Core 2.4 GHz
    • Memory: 8 Gb
    • Video Card: Nvidia GeForce 460 or higher, AMD Radeon 55XX series or higher
    • Network: Broadband Internet connection
    • Hard Drive: 11 Gb
    Vernee Apollo Light Android 7.1.2 custom ROM MadOS met root access.

  5. #5
    Niet meer actief Lana's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2010
    Leeftijd
    59
    Berichten
    11,991
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door heinflhs Bekijk bericht
    deze is bekend, maar geeft geen directe info als gebruiker.
    Hoe bedoel je dit ?
    Hier staan alle systeemeisen voor alle platformen.

    Wat wil je nog meer weten ?
    Alle teamleden werken enthousiast op vrijwillige basis mee aan pctuts.be. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je ons forum wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
    Wisten jullie trouwens dat je VIP lid kunt worden https://www.pctuts.be/payments.php

  6. #6
    Gewaardeerd plaatser heinflhs's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2015
    Locatie
    limburg
    Leeftijd
    64
    Berichten
    150
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door Lana Bekijk bericht
    Hoe bedoel je dit ?
    Hier staan alle systeemeisen voor alle platformen.

    Wat wil je nog meer weten ?
    ben er uit

    bedankt voor de tips!
    Dell Optiplex 755 MT, 6 Gyg Ram, Windows 7 64b., Intel Core 2 Duo E6850 @ 3.00GHz Conroe 65nm Technologie, Asus 5450 512 Mb.

  7. #7
    Niet meer actief Lana's schermafbeelding
    Lid sinds
    Oct 2010
    Leeftijd
    59
    Berichten
    11,991
    Citeren Oorspronkelijk geplaatst door heinflhs Bekijk bericht
    ben er uit

    bedankt voor de tips!

    ehhh, welke tips ??
    Alle teamleden werken enthousiast op vrijwillige basis mee aan pctuts.be. Maar een website met forum kost nu eenmaal geld. Dus als je ons forum wilt steunen, dan kan dat, graag zelfs!
    Wisten jullie trouwens dat je VIP lid kunt worden https://www.pctuts.be/payments.php

  8. #8
    Gewaardeerd plaatser heinflhs's schermafbeelding
    Lid sinds
    Jun 2015
    Locatie
    limburg
    Leeftijd
    64
    Berichten
    150
    sommigen hebben tips gegeven. leidde niet tot het directe antwoord, maar ik heb een site gevonden waar je de hardware in kunt geven.

    en dan vind ik het gewoon beleefd om diegenen die gereageerd hebben, ook jij dus, netjes te bedanken voor de moeite.
    Dell Optiplex 755 MT, 6 Gyg Ram, Windows 7 64b., Intel Core 2 Duo E6850 @ 3.00GHz Conroe 65nm Technologie, Asus 5450 512 Mb.

Soortgelijke discussies

  1. Heeft iemand ervaring met Microsoft's EMET
    By Lana in forum Software
    Reacties: 4
    Gepost: 15-02-2013, 20:27
  2. Wie kent deze download of heeft er ervaring mee?
    By nijltjetweety in forum Overige
    Reacties: 4
    Gepost: 19-01-2010, 00:29
  3. Heeft iemand ervaring met EFi-X
    By gast99 in forum Mac Os
    Reacties: 1
    Gepost: 13-06-2009, 13:16
  4. Reacties: 1
    Gepost: 09-06-2009, 22:27
  5. Reacties: 7
    Gepost: 11-09-2007, 19:34

Tags voor dit bericht

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •