Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Foto slaat soms geen labels op

Collapse
X
Collapse
Eerste Vorige Volgende Laatste
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Verwijder alles
new posts

  • Foto slaat soms geen labels op

    Soms gebeurt het dat ik geen label kan opslaan bij een foto, de volgende melding wordt dan getoond
    fout 0x88982F52: er zijn te veel metagegevens om naar de bitmap te schrijven

    Ik zoek een foto ga met rechtermuisknop naar de eigenschappen en op dan tabblad Details en voeg daar een label toe. normaal wordt dan de label opgeslagen bij de foto.
    soms lukt dit alleen niet, ik kan de label dan niet opslaan. ik zie bij die foto geen andere of veel meer gegevens in de eigenschappen, de extensie is gelijk en beide fotos kunnen in dezelfde map staan, waar de 1 wel en een andere foto niet voorzien kan worden van een label.

    weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

  • #2
    met label bedoel je in feite dat je de naam van de betreffende foto veranderd... wel waarom doe je dit dan niet gewoon met een rechts klik op de betreffende foto en je kiest dan "naam wijzigen "
    Besturingssysteem Windows 10 Pro x64 Processor AMD Phenom (tm) II x4 995
    RAM Kingston (2x8gb) DDR3 -1600 MHz Moederbord MSI 790FX-GD70
    Grafisch AMD Radeon HD 5800 series SSD Samsung 840 EVO 250GB
    2x Harde schijf 932GB Seagate ST3100052AS ATA Device (SATA)
    Optische schijf TSSTcorp CDDVDW SH-S203D ATA Device
    Geluid AMD High Definition Audio-apparaat

    Opmerking


    • Topicstarter
      #3
      Nee dat is niet wat ik bedoel, het gaat om de tekst in het dialoogvenster op de tab details,
      ik hoop dat het plaatje duidelijk is?
      in de tab details staat onder de waardering (sterretjes) het kopje Label, in dit voorbeeld ingevuld met tekst.
      Bijgevoegde bestanden

      Opmerking


      • Topicstarter
        #4
        Ik denk dat ik het gevonden heb. Als deze fout weergegeven wordt en ik bewerk daarna de foto met het Windows fotobewerkingprogramma "Foto's" en sla de foto weer op als jpg, dan blijkt de label wel geplaatst te kunnen worden.
        mogelijk dat Windows soms problemen heeft met andere fotobewerking programma's, waardoor het label niet geplaatst kan worden.
        Ik heb deze vraag ook herhaaldelijk op het internet gezien, maar er was nooit een duidelijk antwoord op. ik zal nog ff proberen welk programma de fout veroorzaakt.

        Opmerking


        • #5
          ik moest effe zoeken en zag nu pas dat je er uit bent geraakt ..

          wel je kan ook via de tap "beveiliging" >de geverifieerde gebruikers de volledige toegang geven ...en bijgevolg kun je dan het label aanpassen ..

          Ashampoo_Snap_zondag 6 januari 2019_22h40m09s_002_.png
          Besturingssysteem Windows 10 Pro x64 Processor AMD Phenom (tm) II x4 995
          RAM Kingston (2x8gb) DDR3 -1600 MHz Moederbord MSI 790FX-GD70
          Grafisch AMD Radeon HD 5800 series SSD Samsung 840 EVO 250GB
          2x Harde schijf 932GB Seagate ST3100052AS ATA Device (SATA)
          Optische schijf TSSTcorp CDDVDW SH-S203D ATA Device
          Geluid AMD High Definition Audio-apparaat

          Opmerking

          XSNews - Unlimited 14days of free Usenet to try at maximum speed
          Even geduld ...
          X