Tuts

Collapse

Tuts - Oprichter - Beheerder
Ik woon in Zele en ben al zo een 18 jaar actief op internet. Gehuwd en 2 zonen. Ik werk in een maatwerk bedrijf als hulp monitor en begeleid mensen met een handicap bij hun dagelijkse taken dat ze moeten uitvoeren.

Skippy

Collapse

Skippy – Beheerder Op dit moment de enige Hollander in het team. Na meer dan 60 jaar in Gemeente Westland te hebben gewoond ben ik sinds kort verhuisd naar één van de dorpjes van Midden Delfland. Gehuwd en geen kinderen maar wel een lieve poes als huisdier. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn theatertechnicus met specialisatie geluid. Ik werk ruim 21 jaar in één van de Nederlandse theaters en ben vaak verantwoordelijk voor het geluid, daarvoor toerde ik als geluidstechnicus met vele en vele bands / artiesten door de theaters in Nederland en België. Voor mijn theater werkzaamheden toerde ik met vele bands in het clubcircuit. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het zaalgeluid. De FOH technicus dus voor de kenners. Mijn computerkennis is eind jaren ’80 begonnen en heb zo’n beetje alle systemen en besturingen meegemaakt. Ook de Atari en Commodore en korte tijd begin jaren '90 ook de Mac. In mijn vorige woonplaats was ik de reparateur van de pc voor grotendeels de gehele buurt, vrienden en kennissen. Hier in mijn huidige woonplaats maak ik daar geen reclame meer voor i.v.m. tijdgebrek en beperk mij nu tot mijn eigen systemen. Al kan ik het soms niet laten een pc te repareren voor een goede vriend.

Cve

Collapse

Mijn naam is Chris Verhulst, daar is mijn nicknaam dus ook van afgeleid. Mijn passies zijn Android ( liefst in zijn pure vorm), auto's in het algemeen en ben gek op Italië. Ben gehuwd en heb 3 kinderen, 2 zonen en een dochter. Werk als magazijnier/ machinebediener in een drainage fabricage bedrijf te Kachtem alles wat ik weet is door zelfstudie en internet afstruinen op bepaalde sites door de wereld rond. Ik met mijn vrouw. .

Stallion

Collapse

Mijn naam op het forum is Stallion, Renato IRL ,ik ben 49 jaar. Gehuwd in 2017 met Veerle. Hobby's: Computer, steampunk, motor rijden en studeren. Uitstapjes en lekker eten. Ik ben er van in het begin bij en was vroeger heel actief. Ik hoop in de toekomst op een betere inbreng.

Mik

Collapse

Hallo, ik ben Mik. Echte naam is Michel. Ben hier de senior onder de medewerkers. Bouwjaar 1948. Ben eind 70ger jaren begonnen met computer. Alles via zelfstudie en boeken. Ben niet meer zo actief hier maar breng nog regelmatig iets in.
Even geduld ...
X