XSNews - Unlimited 14days of free Usenet to try at maximum speed

TikiWiki

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Tiki CMS/Groupware (beter bekend als: TikiWiki) is een krachtig open-source Content Management System (CMS) en Groupware dat kam worden gebruikt om allerlei soorten Web applications, Sites, Portals, Intranets en Extranets te maken. TikiWiki werkt ook erg goed als een Web-gebaseerd samenwerkingsgereedschap. TikiWiki is een veelzijdig inzetbaar pakket met een hoop ingebouwde opties and secties die in en uit te schakelen naar behoefte. Het is opgezet om internationaal, schoon en uitbreidbaar te zijn.

TikiWiki bevat alle mogelijkheden die in diverse uitstekende wiki systemen van vandaag de dag te vinden zijn, plus een hoop nieuwe mogelijkheden en opties, die het je wiki mogelijk maken te zijn wat jij wilt dat het is - van een simpele wiki tot een complexe site voor een hele gebruikersgroep met veel tussenliggende stappen. Je kunt TikiWiki gebruiken als een forumsite, een chatroom, om stemmingen mee te hoeden, en nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergelijk, om TikiWiki te begrijpen, het met een uitgebreide spiegelreflexcamera met een hele hoop dure lenzen. In een goed-uitgedacht spiegelreflexcamera systeem geeft ieder van deze lenzen de mogelijkheid om de wereld op een unieke manier te bekijken. Hierdoor kan precies de juiste lens voor het betreffende werk gekozen worden. Tiki werkt ook op een dergelijke manier, en geeft u allerlei manieren om de data waar een groep mensen aan werken op een andere manier te bekijken. Gebruik Artikels (en maak artikels uw Tiki startpagina) zodat u en uw gebruikers nieuws en belangrijke mededelingen die iedereen zou moeten lezen kan plaatsen. Gebruik Wiki pagina's om u en uw gebruikers de mogelijkheid te geven informatie te plaatsen zonder daarvoor eerst HTML te leren of een of ander beschermd bestandsformaat. Gebruik Forums om onderwerp-georienteerde discussies te starten. Gebruik Blogs om iedere gebruiker de mogelijkheid te geven om een chronologisch georienteerd journaal bij te houden. Maak belangrijke bestanden beschikbaar met Bestands- en Plaatjesgalerijen.

TikiWiki's mogelijkheden zijn onder andere: artikels, forums, niewsbrieven, weblog, bestand/plaatjes galerij, wiki, tekeningen, trackers, links, stemming/onderzoek, quiz, FAQ (veel gestelde vragen), chat, banner, webmail, Kalender, Kategorieen, ACL, en meer.

Front Page
Admin Login
Username- admin
Password- demo

Heb je nog geen hosting of domeinnaam dan raad ik je alfahosting aan deze zijn goedkoop http://www.alfahosting.be/index.php
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan