Item pictogram

Print Conductor 7.1

Geen toestemming om te downloaden Word gratis Lid

Print Conductor 7.jpgPrint Conductor is een onmisbaar tool voor iedereen die regelmatig een groter aantal documenten wil afprinten. Het enige dat je moet doen is de gewenste bestanden 'drag-and-drop' in het programma venster slepen. Dat zal overigens altijd een copy en geen move zijn : uw bestanden blijven dus volledig intact.

Kies de gewenste printer uit alle op je PC geinstalleerde printers en klik op het printericoontje. Het programma doet de rest.
Je kan de lijst van bestanden bewaren, nadien terug oproepen, exporteren ... en je kan bestaande lijstjes ook importeren uit diverse bronnen.

De versie 7 heeft een vernieuwde interface, de eenvoud zelve. In de Instellingen en in de Advanced kan je zowat alles over je programma, je gewenste conversie, je afdrukformaat etc... aanpassen zodat je nooit in het achterliggende INI-bestand moet duiken. De lijst van automatisch afdrukbare formaten (Word, PDF etc...) is uitgebreid en de snelheid is merkelijk verbeterd.

PS : dit is een evaluatieversie met ietwat beperkte mogelijkheden, maar die zijn voor de meesten onder ons ruim voldoende en het programma blijft in deze evaluatie eeuwigdurend te gebruiken. Er is wel een verplichting om mee te upgraden naar de recentste versie van zodra die verschijnt. Maar wie dat erg vindt is een kneus, nietwaar ?
Auteur
PhilipV
Downloads
2
Weergaven
76
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

Meer items van PhilipV

Laatste updates

  1. Belangrijke funktionele uitbreidingen van dit pakket

    Wat is er nieuw in Print Conductor 7.1 [-] Nieuwe nabewerking functionaliteiten: verplaatsen...
Bovenaan Onderaan