TeraCopy

TeraCopy 3.9.7

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
TeraCopy is een programma dat gespecialiseerd is in het kopiëren van bestanden. Zo maakt het buffers aan, waardoor er tijdwinst geboekt wordt bij het kopiëren van bestanden tussen twee verschillende harde schijven en is er een pauzemogelijkheid. Het programma kan zich zo in Windows integreren dat het de standaardkopieerfunctie vervangt.
In het geval van een kopieerfout zal TeraCopy proberen te herstellen. Als het in het ergste geval niet kan herstellen, wordt het problematische bestand gewoon overgeslagen en wordt de volledige overdracht niet beëindigd. Het kan ook wachten tot het netwerk of het apparaat opnieuw is aangesloten.

gh.jpg


55686.jpg


Onnodige bestanden kunnen worden overgeslagen om de overdrachtstijd te verkorten. Tijdens het proces toont TeraCopy gedetecteerde fouten en kunt u het probleem oplossen door alleen de problematische bestanden opnieuw te kopiëren.
TeraCopy kan bestanden verifiëren nadat ze zijn gekopieerd om er zeker van te zijn dat ze identiek zijn. Dit wordt gedaan door hashes van bron- en doelbestanden te vergelijken.
TeraCopy kan optioneel een bevestigingsvenster tonen bij elke slepen en neerzetten. Het kan voorkomen dat u per ongeluk mappen van de ene locatie naar de andere verplaatst
TeraCopy kan de geschiedenis van recent gebruikte mappen bijhouden, evenals mappen weergeven die geopend zijn in Verkenner en andere bestandsbeheerders.

Windows Vista/7/8/10
Windows Server 2008/2012/2016
Beschikbaar in een gratis standaard- en een betaalde pro-uitvoering
Kan je ook gebruiken als Portable dit kan je doen bij het installeren.
Auteur
Ivan
Downloads
23
Weergaven
910
Eerste uitgave
Laatste update
Beoordeling
5.00 ster(ren) 1 beoordelingen

Meer items van Ivan

Laatste updates

  1. versie 3.9.7

    Changelog: * Optie toegevoegd om PowerShell-scripts uit te voeren na voltooiing van de...
  2. versie 3.9.2

    TeraCopy 3.9.2 wijzigingen : Optie toegevoegd om rapporten te bewaren in de doelfolder...
  3. Software update: TeraCopy

    Wijzigingen in TeraCopy versie 3.9: Verbeterde ondersteuning voor checksum-bestanden...

Laatste recensies

Prima
Terug
Bovenaan Onderaan