Winrar

Winrar 6.20

Enkel Leden kunnen Downloaden, maak je gratis Lid.

 
zie vorige update, nu niet meer als beta maar released ...
Ellenlange lijst wijzigingen : zie onine - https://www.rarlab.com/rarnew.htm

PAS OP : nog steeds probeerversie ...
Wijzigingen in versie 5.90

De RAR-compressiesnelheid is verbeterd voor CPU's met 16 en meer cores.
De "snelste" methode (-m1-opdrachtregelequivalent) bereikt doorgaans een hogere compressieverhouding voor zeer comprimeerbare gegevenstypen bij het maken van RAR5-archieven.
Het maximale aantal gebruikte threads is verhoogd van 32 naar 64. De opdrachtregel -mt switch accepteert waarden van 1 tot 64.
De parameter "Multithreading" op de "Algemeen" -pagina van WinRAR-instellingen wordt vervangen door het invoerveld "Threads", waar u het gewenste aantal CPU-threads kunt opgeven. Het kan waarden hebben van 1 tot maximaal aantal beschikbare logische CPU-eenheden.
WinRAR geeft ingepakte en uitgepakte mapformaten weer tijdens het bladeren door archiefinhoud.
Het veld "Totaal mappen" wordt toegevoegd aan de lijst met archiefparameters die wordt weergegeven door de opdracht "Info" van WinRAR. Hetzelfde veld wordt toegevoegd aan de pagina "Archief" in archiefeigenschappen in Windows Verkenner.
Het venster met een voortgangsbalk en de knop "Annuleren" wordt weergegeven als het lezen van archiefinhoud merkbare tijd in beslag neemt. Het kan handig zijn voor archiefformaten met langzamere toegang tot inhoud, zoals grote op TAR gebaseerde archieven zoals .tar.gz en tar.bz2.
De voortgangsvensters voor archivering en extractie, ook als voortgangsvensters voor sommige andere opdrachten, kunnen worden vergroot of verkleind.
De "reparatie" -prestaties voor RAR5-archieven met herstelrecord en zonder gegevensverschuivingen zijn verbeterd. Het ging achteruit in WinRAR 5.80 en is nu hersteld naar het oorspronkelijke niveau.
Er wordt geen wachtwoordprompt gegeven bij het uitvoeren van herstelrecordherstel voor RAR5-archieven met gecodeerde bestandsnamen. Deze opdracht kan worden uitgevoerd zonder een wachtwoord op te geven.
Als de map voor geconverteerde archieven in de opdracht "Archieven converteren" niet bestaat, probeert WinRAR deze te maken. Eerdere versies konden geen geconverteerde archieven maken in een niet-bestaande doelmap.
Extraheer-ondersteuning voor GZIP-archieven toegevoegd met optioneel header checksum-veld.
Bovenaan Onderaan