Alcatel GO PlAY

Inleiding
Het Franse Alcatel heeft het terug voor elkaar gekregen om een niet zo gek dure smartphone op de markt te brengen met een + waar je bij de concurenten dik voor extra moet gaan betalen. Want deze GO PLAY mag je echt bijna letterlijk gaan nemen. Hij heeft namelijk IP67 certificaat wat erop neerkomt dat deze GO PLAY schok, stof en water bestendig is. Voor dat laatste moet je wel allerlei klepjes gaan dichtmaken en voor dat stof vrees ik ook wel een beetje, maar voor een ruige telefoon hoef je deze keer niet zo gek diep in de buidel te gaan tasten. Hij is verkrijgbaar voor net geen 180€ http://www.pdashop.be/product/666274/alcatel-one-touch-go-play-zwart-rood.html

Scherm
Deze Alcatel GO PLAY heeft een IPS LCD 5” scherm met een resolutie van 1280x720 wat neerkomt op een mooie 294PPI. Dit is dus een mooi HD scherm.

Camera’s
Je kan gaan spelen met deze GO PLAY camera’s, achteraan krijg je een 8MP camera met LED flits en autofocus en een frontcamera ontbreekt ook niet en deze heeft een mooie 5MP.

Chipset
Deze GO PLAY heeft een Qualcomm Snapdragon 410 processor aan boord met 4 kernen die geklokt zijn op 1,2GHz Cortex A53 met een Adreno 306. Hij krijgt ook nog eens 1GB RAM en 8GB intern geheugen mee aan boord dat uitbreidbaar is tot 32GB door middel van een micro SD kaartje.

Batterij
Deze GO PLAY krijgt een verwijderbare 2500mAh Li-Ion batterij mee aan boord en mede dankzij zijn zuinige chipset en vrij krachtige batterij kom je bij matig gebruik wel 2 dagen mee rond.

Specificaties

http://www.gsmarena.com/alcatel_go_play-7543.php
 
Bovenaan Onderaan