beste vrienden
ik zou graag een paar kaart spelletjes op de pc installeren
maar dan moet ik een Microsoft-account aanmaken
mijn vraag is,is dit normaal
dank u
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
gebruik je dan de Windows 10 met het Lokaal account !
indien zo dien je geen Microsoft account aan te maken maar wel over te schakelen van het Lokaal account naar het Microsoft account of desgewenst je eenmalig aan te melden met het Microsoft account om deze apps via de store te kunnen ophalen .
 

TonTon

Steunend lid
Vip Lid
het is idd zo dat je om toegang te kunnen krijgen tot de "store" je een Microsoft account moet hebben , maar dat houd eigenlijk niet zoveel in en je kan perfect je huidig mailadres blijven gebruiken , daarna moet je i.p.v. met een lokale account je aanmelden met je Microsoft account.
hier maak je een account aan : https://signup.live.com/signup?wa=w...94ecb94ba0eb557ec5a06&mkt=NL-NL&lc=1043&lic=1 , je moet wel op die blauwe link klikken "je e-mail adres gebruiken" waar je de "gebruikersnaam" moet invoeren en daar je eigen mailadres ingeven.

je kan hier ook eens rondneuzen : http://123-free-solitaire.nl.softonic.com/ , of hier : http://www.zylom.com/nl , en hier : http://www.zylom.com/nl/download-spellen/kaartspellen en ook hier : http://www.gratispcgames.nl/

dus je hebt keus genoeg ! veel speel plezier ;)
 
Bovenaan Onderaan