cve

Medewerker
Forumleiding
Archos Acces 40


Indeling:
Je bent op zoek naar een goedkope smartphone voor je kids of je toestel is in herstelling en zoekt een spotgoedkope vervanger, of je stelt gewoon niet veel eisen aan je toestel, als je maar af en toe eens naar je facebook kan kijken en verder bellen en gebeld kan worden is deze Archos Acces 40 je ideale partner. Klein en vooral goedkoop. Hij kost slechts 50€. Wat krijg je voor hoop en al een toestelletje van slechts 50€, als je kijkt naar de sites die budget smartphones reviewen die een prijskaartje meekrijgen tot zo ongeveer 250 a 300€vind zelfs ik dit niet meer een budget Smartphone. Maar wie ben ik natuurlijk. Wat krijg je nu eigenlijk voor die 50€? Laat ons eens zien.
Scherm:
IPS LCD Scherm


Afmetingen:
4”inch


Resolutie:
480x854 pixels wat neerkomt op een fraaie 245PPI voor zo een goedkoop toestelletje. Wat een FWVGA scherm is.


Bescherming:
Waarschijnlijk geen.


Camera:
Aan de achterzijde prijkt een 5 MP camera met een LED flits en krijgt onder meer auto en aanraak focus en gezichtsherkenning mee aan boord.
De frontcamera is een niet nader vernoemde 2 MP camera die waarschijnlijk enkel maar matige foto's zal kunnen maken als er genoeg licht aanwezig is. Is reeds zo bij veel duurdere toestellen met een camera met meer pixels dat ik hiervan geen al te grote wonderen verwacht.


Chipset:
nog niet meegedeeld


CPU:
quad-core


GPU:
nog niet meegedeeld


OS:
nog niet meegedeeld


Geheugen:
1 GB RAM en 8 GB intern geheugen dat uitbreidbaar is door middel van een micro SD kaartje maar tot hoeveel is helaas ook nog niet meegedeeld..


Batterij:
Waarschijnlijk een door gebruikers moeilijk te verwijderen 1200 mAh sterke (alhoewel sterk is deze niet echt) Li-Ion batterij.


Sensoren:
Proximity,gyro en accelero


Bron:
ArchosAcces 40
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Er is nog meer goed nieuws onder de Achros Acces zon. Vind je echter dat de 4" versie een te klein scherm heeft kan je ook voor een kleine meer prijs voor een 4,5" versie gaan en dan krijg je er meteen ook een 8MP camera achterop en krijg je meteen ook nog eens 16GB intern geheugen bovenop.
Is dit nog niet voldoende kan je voor de Archos Acces 55 gaan en die krijgt inderdaad dan een heus 5,5" scherm, let wel de resolutie blijft 480x854 pixxels, dit gaat u echter heel weinig PPI over houden , slecht 178 en dat is echt heel weinig. Maar dan heb je wel een groot scherm met eveneens die 8MP camera achterop en de 16 GB intern geheugen en dat voor slechts 79€, de eerste 2 versies komen uit in September, wil je echter voor de 5,5" versie gaan, zal je nog tot in Oktober of November moeten geduld oefenen.
 
Bovenaan Onderaan