Avg antivirus

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
AVG Anti-Virus Free biedt gratis volledige bescherming van uw pc tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw pc en heeft een Nederlandstalige interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat uw pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen.
Een aparte mailscanner zorgt er voor dat uw e-mails al gecontroleerd zijn op virussen voordat u ze leest. De mailscanner herkent automatisch alle mailprogramma's.

Nadat u AVG geïnstalleerd heeft is uw pc gelijk beveiligd en wordt uw mail gecontroleerd. Updates van virusdefinities worden automatisch binnengehaald elke dag. Handig is ook de Link Scanner die websites en zoekresultaten op internet controleert op malware en van een groen vinkje voorziet als ze veilig zijn.
AVG Anti-Virus Free is een goede gratis virusscanner. Door de prima bescherming tegen virussen en spyware, gratis updates en overzichtelijke interface biedt AVG Free alles wat een thuisgebruiker nodig heeft. Sinds versie 8 is het geheugengebruik van AVG wel flink toegenomen. AVG 10 moeten de scantijd aanzienlijk verkorten door een eerste optimalisatiescan en smart scanning. Ook zijn er extra opties, zoals Identity Protection, een verbeterde Link Scanner en een bureaublad gadget voor Windows Vista en 7.

Versie 2012.2176
Download AVG Free 2012
 
Bovenaan Onderaan