Electric Sheep

Status
Niet open voor verdere reacties.

jakske

Steunend lid
Vip Lid
electric sheep

Veel schermbeveiligers vervelen al na een week, maar er zijn uitzonderingen. Met Electric Sheep dansen elke dag opnieuw duizelingwekkende patronen over uw scherm die over de hele wereld circuleren.

Toen sciencefictionschrijver Philip K.Dick het boek "Do Androids Dream of Electric Sheep?" schreef, leverde dat de klassieke film Blade Runner op. De online groep Electric Sheep, met duizenden leden, is een andere erfenis. De groep specialiseert zich in het maken van ingewikkelde abstracte animaties die over het scherm dansen, terwijl uw computer 'slaapt'.

Als u het installatiebestand van Electric Sheep downloadt, krijgt u niet alleen een vernieuwende schermbeveiliger, maar helpt u tevens mee aan de geboorte van nieuwe schapen. De ongebruikte computers renderen de animaties, waardoor ze van vorm veranderen. Als u een schaap mooi vindt, kunt u het een stem geven door op de pijltoets voor naar boven te drukken. Met meer stemmen leeft het schaap langer en wordt de kwaliteit van het programma beter.
Als u meer schapen op uw bureaublad wilt krijgen, kunt u pakketten downloaden met uw favoriete Bittorrent-cliënt. Electric Sheep telt inmiddels heel wat kuddes en herders, dus de kans dat u een screensaver twee keer ziet, is bijzonder klein.

Deze gemeenschap strekt zich uit over alle besturingssystemen, maar beveelt in alle gevallen een breedbandverbinding aan. Het is aanbevolen om Electric Sheep een nachtje te laten draaien, zodat u genoeg schaapjes in huis haalt. Wij bieden hier de Windows-versie aan, maar ook Linux- en Mac-gebruikers kunnen op de downloadpagina meedoen. Windows 98/2000/Server 2003/XP/Vista
Geen simpele screensaver maar een wereldwijd toekomstproject met prachtige animaties, die uw scherm bevolken als u de computer niet gebruikt

elders op het internet http://electricsheep.org/
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan