Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Everest Home is een van de meest uitgebreide programma's die we kennen. Het levert naast een onvoorstelbare hoeveelheid details over je computer ook de mogelijkheid om deze eens flink te testen.

Everest schakelt bij het opstarten direct over in het Nederlands - of de voorkeurstaal binnen Windows. De informatie wordt snel uit het systeem geplukt en waarnodig voorzien van commentaar.

Handig is het lijstje met weblinks voor achtergrondinformatie - zodat je meteen kunt zoeken of er niet een nieuwere firmware voor de Bios is, of recentere drivers voor randapparatuur. Ook zijn wijzigingen aan te brengen in opstartroutines - let dus goed op wat je verwijdert of opnieuw configureert!

Verder biedt het programma toegang tot informatie die ofwel verborgen blijft, ofwel alleen met uitgebreid klikken is te achterhalen. Voor gratis software is Everest gerijpt en ook in deze bètaversie zeer stabiel.

Het programma heeft geen installatieroutine: je pakt het zip bestand uit in een directory naar keuze en klikt op het Everest-icoon. Voor het gemak kun je een snelkoppeling maken, om deze uitstekende tester direct te starten.

Freeware
Werk voor Windows xp , vista en windows 7
 

Bijlagen

  • everesthome220.zip
    4 MB · Weergaven: 73
Bovenaan Onderaan