cve

Medewerker
Forumleiding
Huawei Mate 8 komt naar de Benelux.

Huawei brengt opnieuw een nieuwe smartphone op de markt voor de EU en hij ligt in de winkelrekken vanaf deze week.

De Huaweij Mate 8 heet de nieuweling , en wat mogen we ervan verwachten?
Scherm
De Huawei Mate 8 is eigenlijk geen smartphone maar een Phablet. Want het scherm bedraagt maar liefst 6”, het is een IPS-NEO LCD Full HD scherm met een mooie resolutie van 1920x1080 pixels met een mooie 368 PPI, wat natuurlijk geen amoled is, maar je zult er zeker geen klagen over hebben. Dit scherm is ook voorzien van Corning Gorilla Glass 4 berschermmend glas.

Camera’s
Zoals het een Smartphone toekomt en in dit geval eigenlijk en Phablet horen er natuurlijk camera’s aan boord te zitten. Aan de achterkant zit een mooie 16MP camera met dual tone LED flits. Er steken natuurlijk ook enkele extra’s op zoals autofocus, fase detectie, gezichts herkenning, panorama en HDR.
Een frontcamera steekt er natuurlijk ook op. Op de Huawei Mate 8 steekt er een 8MP camera op om selfies en te videochatten .

Chipset
Om dit alles een beetje vlot te laten verlopen heeft Huawei hun Mate8 voorzien van een HiSilicon Kirin950 Chip Quad core geklokt op 2,3 GHz Cortex –A72 + quad core 1,8 GHz Cortex A53 Mali T880 MP4 kan het niet echt verkeerd verlopen. 3GB RAM en 32GB intern geheugen. Power heeft hij genoeg, als Huawei dit nu een beetje goed op elkaar heeft afgestemd kan het niet verkeerd zijn. Uit de box draait de Huawei Mate 8 op Android 6.0 Marschmallow.

Batterij

De Huawei Mate 8 is voorzien van een ongelofelijke 4000 mAh niet verwijderbare Li-Po batterij.
Met een standby tot 528u op 3G en 98u muziek afspelen.

Specificaties

http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php
 
Bovenaan Onderaan