Status
Niet open voor verdere reacties.
Huawei Y5 II

Inleiding
Het populaire merk Huawei heeft zijn populaire budget model Y5 van een update voorzien , de naam blijft ongewijzigd. Maar in feite is het wel een compleet ander toestel. Het groeit van een 4,5” naar 5” scherm, het krijgt geen Snapdragon processor meer maar een Mediatek . Dus er is heel veel veranderd. Wanneer hij naar de Benelux komt is nog niet duidelijk, wel dat de prijs ongeveer rond de 150€ zal zijn.

Scherm
Naar verluid zou de Y5 II een 5” IPS LCD scherm mee krijgen en deze keer geen 4,5” WVGA, maar wel eentje in HD met een resolutie van 1280x720 pixels wat een 294 PPI garandeerd. Wat voor een budget smartphone helemaal niet slecht is.

Camera’s
Op camera gebied zou hij er ook op vooruuit gaan. Hij zou van een 5MP camera naar een 8MP camera gaan achteraan en vooraan blijft er een 2MP camera aanwezig, maar dan wel eentje die verbeterd zou zijn. Het zijn allemaal nog maar samenraapsels van artikels her en der, dus zekerheid is er nog niet.

Chipset
De huawei Y5 had een Qualcomm Snapdragon 210 geklokt op 1.1 GHz in Quad core configuratie en deze keer bij d Y5II zou dit van de grootste concurent zijn Mediatek MT6735 P ook in Quad core geklokt op 1.3GHz deze keer gaat hij er dus ook een flinke stap op vooruit.

Batterij
Ook de batterij is gegroeid, en komt van een niet verwijderbare 2000mAh batterij naar een 2200mAh niet verwijderbare batterij. Wat natuurlijk geen slechte zaak is, omdat alles gegroeid is mocht deze ook wel mee groeien om een dag mee door te kunnen komen.

Specificaties
Tot op heden geen, is een samenraapsel van info her en der.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan