Windows 7 malware

Status
Niet open voor verdere reacties.

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
beste

ik heb sinds vandaag ongevraage ads op google chrome. ze komen van newszone.pro of van crackhomes.com. ik heb al jullie malware adwcleaner gebruikt maar het blijft terug komen. heb ook al malwarebytes gebruikt. bij chrome zelf newszone.pro uitgesloten van meldingen maar dat helpt niet

help

dank

lucko
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
Ik zou even een Anti-Virus bootable cd of USB stick maken en daarmee opsrtarten en alles cleanen. Is bij zulke hardnekkige malware soms de enige optie.
Tegenwoordig vertrouw ik meer op Bitdefender voor zulke zaken. Doet zen werk zeer goed.

 

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
ja ik he zo'n site bezocht. ze hebben me ook al aangeraden om mijn chrome browser te deleten en opnieuw te installeren of te resetten. hoe moet ik dan die bootable gebruiken ?
 

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
dank voor je hulp. wat ik ook raar vind, ik krijg geen vermelding meer per email (staat nochtans aangekruisd) dat er een bericht is. kan dit virus oorzaak zijn dat ik Micorosoft office niet kan opnieuw installeren ?
 

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
dank voor je hulp. wat ik ook raar vind, ik krijg geen vermelding meer per email(staat nochtans aangekruisd) dat er een bericht is.
Ik heb je account nagekeken en stond uit gevinkt dus nu zal je wel mail moeten krijgen van forum.
 

lucky2000

Steunend lid
Vip Lid
het is in orde. ik heb het virus kunnen verwijderen met how to remove hartelijk dank !

leve pctuts ! ! !
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
fijn dat je het verwijderd gekregen heb .. het is echter niet zo verstandig van je om zulke site's als crackhomes.com te bezoeken .. je krijgt meer dan je verlangt !
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan