MozBackup

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
Met MozBackup sla je een reservekopie van je browserinstellingen op. Zo heb je altijd een back-up van o.a. je bladwijzers, wachtwoorden, browser-geschiedenis en browsertoevoegingen achter de hand.

Ben je een Firefox power-user en heb je 't programma helemaal aangepast naar je eigen smaak, dan is er niets erger dan het kwijtraken van 'jouw' gepimpte Firefox. Gelukkig laat MozBackup je alle persoonlijke instellingen veilig bewaren, zodat je ze overal gemakkelijk herinstalleert. Bovendien sla je met de back-up-software meerdere 'profielen', ofwel combinaties van persoonlijke instellingen, op.

MozBackup 1.4.10 komt van pas wanneer je een pc deelt, of je favoriete instellingen wilt toepassen op een 'portable' versie van bijvoorbeeld Firefox. Gelukkig beperkt het programma zich niet tot deze webverkenners, maar ondersteunt het ook browsers als Flock en Netscape. Op de site van MozBackup vind je een lijstje met applicaties die het programmaatje ondersteunt.

MozBackup maakt in no-time een reservekopietje van je browserinstellingen, zodat je jouw gekoesterde configuratie voor Firefox en andere webverkenners niet verliest. De applicatie is eenvoudig en razendsnel. Kortom, een onmisbaar toptooltje voor Firefox fans.
MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird
Freeware
Besturingssysteem: Win98/98SE/Me/2000/XP/Vista/7
 
Bovenaan Onderaan