Naar alle waarschijnlijkheid komt de Huawei Shot X of Honor 7i naar België

cve

Medewerker
Forumleiding
Huawei brengt naar alle waarschijnlijkheid de Shot X uit in België, In andere landen kan hij over de toonbank gaan als de Honor 7i.

De huawei Shot X heeft geen frontcamera. Maar de rearcamera flipt naar voor als je een selfie of een videochat wil plegen. Daarmee is het special effect van de nieuwe van huawei meteen verklapt. Maar het is verder een heel compleet toestel.
De huawei Shot X heeft een 5,2" full HD scherm met een resolutie van 1920x1080 en een prachtige 424 PPI.
Verder word dit alles aangedreven door een goede Qualcomm Snapdragon 616 Quad core processor geklokt op 1,7 GHz, Quad core 1,2 GHz cortex A-53 met een beeldverwerker Andreno 405
Dit alles zit mooi verpakt in een metalen behuizing en bezit het een vingerdrukscanner als beveiliging. Een 16GB interne opslag is ook aanwezig en kan uitgebreid worden met een Micro SD kaartje tot 128GB. Of de 32GB interne opslag versie er ook komt is niet zeker, er is momenteel enkel sprake van de versie met 16GB interne opslag en krijgt dan 2GB RAM erbovenop.
De flipcamera is een 13MP camera met een dual LED (dual tone) flits met HDR, gezichts herkenning, geotagging en panorama functie.
Filmen is ook mogelijk met dit leuk speeltje en dat in HD 1080P 30FPS
Alle specificaties kan je hier vinden Huawei Honor 7i - Full phone specifications
 
Bovenaan Onderaan