pjm

Steunend lid
Vip Lid
Hallo,heb een nieuwe hardeschijf 1.otb wd10.exe kan de schijf niet initialiseren ,foutmelding i/o werkt niet, op verschillende pc's geprobeert overal het zelfde verhaal.pc werkt op oude schijf perfect.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
als je nu opstart via deze oude schijf en je sluit dan ook de nieuwe aan (liefst intern) en als het niet anders kan extern word dan de nieuwe herkent in schijfbeheer ... indien zo zou dan ook in schijfbeheer de vraag komen om deze nieuwe te initialiseren... dit kan dus een mbr indeling worden of een gpt indeling !
dit beslis jezelf .

*indien deze nieuwe dus niet gezien word in schijfbeheer dan dien je wellicht een partition manager te gebruiken buiten deze van Windows ( schijfbeheer ) om de nieuwe schijf te initialiseren .
vooropgesteld natuurlijk dat je de juiste schijf heb aangekocht ..!
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
je zie deze dus in schijfbeheer met een rood teken ....
klik met je rechtermuis op de plaats van dit rood teken ..
je krijgt dan het volgende te zien ..
Ashampoo_Snap_2016.09.10_16h09m33s_027_.png
kies de bestandseenheid welke je aan de schijf wil geven ...
gaat dit nog steeds niet dien je eens mee delen over welke schijf het hier gaat...
 

DDragon80

Beheerder
Forumleiding
Admin
IO fout is klint niet zo goed. Oftewel te controller, of kabel of schijf. Probeer aan dezelfde aansluiting en kabel een andere werkende schijf. Indien al getest, stuur dan de schijf maar terug RMA. Of maw terugsturen naar de plaats van aankoop voor garantie omruiling.
 

Quit

Steunend lid
Vip Lid
Gezien het volgende dat je vermeld: op verschillende pc's geprobeert overal het zelfde verhaal.pc werkt op oude schijf perfect.


Het is toch geen IDE schijf hé met een Master en een Slave selectie ?
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
mooi dat men u een andere heeft meegegeven ... meestal doen ze er ook niet moeilijk om .. succes met het herinstalleren of het terug zetten van een image (backup).
 
Bovenaan Onderaan