cve

Medewerker
Forumleiding
Nokia C9?

Sinds het Finse Nokia overgenomen is geweest door Microsoft hadden die enkel de naam Lumia overgenomen, dus kan Nokia terugkomen als merknaam en dat zijn ze van plan. Volgens de geruchtenmolen zou Nokia meteen met een vlaggenschip op de markt komen en dit keer zou het niet op het Windows platform draaien, maar op Android.
Heel veel is er nog niet geweten, en wat er geweten is, zijn zowaar ook nog maar geruchten, maar waar rook is is ook vuur zegt men.

Laat eens zien wat men in China al van informatie heeft losgelaten?

Het zou om een smartphone gaan in een metalen behuizing, wat dus ook al aangeeft dat hij in het hoger segment gaat gerangschikt staan, verder word ook een Qualcomm Snapdragon 820 processor genoemd wat ook enkel voor de vlaggenschepen van vandaag is weggelegd samen met 4GB aan RAM geheugen, wat ook bij de betere smartphones dezer dagen gebruikt word. Intern geheugen zou je de keuze krijgen tussen 32, 64 of 128GB wat erop wijst dat het geheugen niet uitbreidbaar zal zijn.

Op camera gebied draait de geruchtenmolen al op volle toeren over de Nokia C9 en dat zou achteraan met een 21MP camera aan boord komen te staan en een 8MP camera vooraan. Wat dus ook wel aangeeft dat het om een vlaggenschip zou gaan.

Op Batterij gebied is het zoals bij de meeste geruchten zo, daar word altijd heel geheimzinnig over gedaan en krijg je maar helemaal op het laatste te weten wat het echt is, wel word er door de geruchtenmolen gesproken over een verwijderbaar exemplaar.
 
Bovenaan Onderaan