cve

Medewerker
Forumleiding
Je kent het wel, Internet is leuk. Maar al die pottekijkers is er soms wel te veel aan. Een addblocker hier en een VPN daar en je kan dan vrij gerust surfen. Tot je bij de beperkingen aan komt leunen van je VPN waar je niets voor wil betalen in vele gevallen. Hier komt DE oplossing voor je probleem. Opera VPN . Die vind je trouwens hier Opera Free VPN - Unlimited VPN - Android-apps op Google Play

Er is echter meer, ja je leest goed. Het is gratis, met onbeperkte VPN en een gratis Addblocker en er is nog meer en eveneens ook gratis. Je kan je Locatie wijzigen. Dat kan handig zijn als je bv op netflix naar een film en serie wil kijken die niet in Nederland beschikbaar is maar wel in America , dan kan je gewoon je land wisselen naar de US in plaats van Nederland. Er zijn maar 5 landen waaruit je kan kiezen. Ons kikkerlandje staat er natuurlijk niet bij, maar wel onze noorderburen Nederland. America natuurlijk, Canada, Duitsland en Singapore. En ze beloven dat deze lijst nog zal groeien.

Met een VPN verbinding surfen kan u netbeheerder en zo niet achterhalen waar je allemaal naar toe surft. Dit maakt het voor u een stuk veiliger surfen.
 
Laatst bewerkt:

cve

Medewerker
Forumleiding
Oh ja, vergeten te vermelden. De VPN moet je wel nog zelf opzetten, maar dit gaat vrij gemakkelijk.
 
Bovenaan Onderaan