cve

Medewerker
Forumleiding
Samsung heeft een nieuwe smartphone op de markt gebracht, de Samsung Galaxy A5.
De Samsung Galaxy A5 is een beetje gegroeid in vergelijking met de vorige A5.
De Samsung Galaxy A5 heeft nu een 5,2" Full HD scherm in hun gekende Super Amoled technologie en bedraagd 1920x1080 pixels. Daarmee is het niet enkel gegroeid, maar is het ook scherper geworden als bij de vorige A5.

De Galaxy A5 heeft achteraan een 13MP camera meegekregen met optische beeldstabilisatie wat bij de vorige A5 er nog niet op stak. Een frontcamera mocht ook niet ontbreken en die heeft een 5 MP mee gekregen waarmee je moeiteloos kan videochatten of selfies maken.

De Samsung Galaxy A5 word aangedreven door een 1,6gHz octa core processor en 2GB RAM en heeft 16GB intern geheugen en kan uitgebreid worden door middel van een micro SD kaartje tot 128GB.

De Samsung Galaxy A5 heeft natuurlijk 4G internet verbindig. Met de categorie 6 haal je een snelheid tot 300 Mbps downloadsnelheid en tot 50 Mbps uploadsnelheid.

De telefoonspecificaties vind je hier. Samsung Galaxy A5 (2016) - Full phone specifications

 
Laatst bewerkt:

cve

Medewerker
Forumleiding
bij vergelijk.be heb je ze al vanaf 255€ maar je kan ook duurdere modellen kopen ...
Qtex, dat zijn prijzen van de vorige A5 en niet voor diegene die ik heb gereviewd. Die komt normaal maar deze week in de winkels te liggen. Maar waar en of er veel winkels er hem gaan binnenhalen is de vraag natuurlijk he, want er komt om de haverklap wel een nieuwe uit.
 

cve

Medewerker
Forumleiding
Maar die prijzen haal ik van andere sites uit andere landen, dus kan dat wel schelen natuurlijk hè.
 
Bovenaan Onderaan