cve

Medewerker
Forumleiding
Samsung Galaxy S7 Active.

Inleiding.
Ondertussen is de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge al een tijdje op de markt, nu komt het merk met van het vlaggenschip een ruig beest ook op de markt. De Samsung Galaxy S7 Active genoemd. Dit is eentje die tegen een stootje en vuil kan. Ook water kan hem niet deren. Hij heeft 2 Certificaten meegekregen, het allom gekende IP68 wat staat voor stof en water dicht, en krijgt er nog een ander certificaat bovenop, het MIL-STD-810G certificaat. Dat staat voor zout, stof, trilling en zonlicht straling bestendigheid.
Wat mogen we nog allemaal verwachten van dit stevig baasje?

Scherm.
De Samsung Galaxy S7 Active komt met een Super AMOLED scherm van 5,1” met een heel hoge resolutie van 2560x1440 pixels wat neer komt op een super mooie 576PPI, maar wat wil je als je een QHD scherm heb steken in je Smartphone.
Verder krijgt het Cornning Gorilla Glass 4 om het te beschermen tegen vuil en krassen.
Het always on display is ook aanwezig op deze versie, wat bij de regulaire versie ook het geval is.

Camera’s.
Het zou geen Samsung zijn als er geen mooie camera’s aan boord staken. Echter staar je niet blind op de ogenschijnlijk lage MP, ze krijgen een f waarde om bij de watertanden.
Achteraan steekt er een 12MP f/1..7 26mm lens camera met LED flitser en krijgt onder meer volgende functies mee. Fase detectie, geo taggin, gezichts/glimlach detectie, panorama en auto HDR.
Vooraan steekt er een ogenschijnlijk basic 5MP camera , maar dan komen de katten op e koord, het is een 22mm lens met eveneens een super mooie f/1.7 waarde en krijgt eveneens op de front camera auto HDR mee aan boord.

Chipset.
Deze Samsung Galaxy S7 Active krijgt net als de regulaire S7 en S7 Edge het neusje van de zalm mee. Hij krijgt een Qulcomm Snapdragon 820 mee aan boord geklokt in Dual Core 2.15GHz Kryo & dual Core 1.6 GHz Kryo dit samen met een Adreno 530 kan het gewoonweg niet anders dan goed gaan. Om alles vlot aan elkaar te rijgen krijgt hij 4GB RAM mee aan boord en om alle gegevens kwijt te raken kan je kiezen tussen een 32GB of 64GB versie, maar niet getreurd als dit nog niet voldoende is, je kan namelijk een micro SD kaartje van 256GB erin kwijt om alle gegevens die je wil bewaren te kunnen bewaren.
Uit de doos draait dit stevig monster op Android 6.0

Batterij.
Om dit alles van stroom te voorzien krijgt die stevige krachtpatser een 4000mAh sterke niet verwijderbare Li-Ion batterij mee aan boord.

Specificaties.

Samsung Galaxy S7 Acitve
 
Bovenaan Onderaan