Ik heb zodra mogelijk was de verjaardagsupdate geïnstalleerd, maar vond het lege startmenu met enkel tegels veel beter dan het oude xp menu dat nu weer terug is.
Iemand een idee of het mogelijk is dit aan te passen.Het is mogelijk om door op de streepjes bovenaan links te klikken (uitvouwen)alle apps te verbergen, maar dat is niet definitief.Zodra je het startmenu verlaat en er terug op klikt staat alles er gewoon terug.
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
is het zoals deze afbeelding dat je het bedoeld ....
fddf4216c6-Ashampoo_Snap_2016.09.19_14h44m14s_001_.png


indien zo dan ga je via start> instellingen > persoonlijke instellingen > start
en je vink onder start alles aan ... klik daarna op " Kiezen welke mappen er onder start worden weergegeven " en vink ook deze allemaal aan .
 
Dat is het niet,kijk eens naar mijn foto,ik wil links zo min mogelijk,net zoals het voor de update was,nu staat alles weer dubbel.Ik heb uw tip eens nagekeken en alles staat daar al uitgevinkt.
start - kopie.jpg
 

Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
indien je dus via persoonlijke instellingen > start>de optie "start op volledig scherm weergeven aanzet dan krijg je dus zoals onderstaande afbeelding vergelijkbaar met de tablet modus .. zonder dus dat de tabletmodus gebruikt word .

02d2310b7e-Ashampoo_Snap_2016.09.19_20h22m01s_002_.png


**indien dit nog niet het gewenste is dan is het niet mogelijk tenzij je terug gaat voor de verjaardagsupdate of ergens in het register de metro interface gaat uitschakelen ...
 
Blijkbaar geen mail meer gekregen van een reactie.
Dat is eigenlijk ook een goede manier,ga het zo ingesteld laten.
 
Bovenaan Onderaan