cve

Medewerker
Forumleiding
Chrome browser op Android.


Android is een platform die heel open is en daar door kan je ook heel gemakkelijk alles gaan aanpassen zoals je zelf wenst. Er zijn dan ook een hele pak browsers in de Google Play te vinden. De 1 is al wat mooier dan de andere, de 1 is wat gulziger met het geheugen van je Smartphone of tablet, dan is het weer eentje die juist heel klein is en je hebt er dan die heel weinig data vragen. Dus je hebt van alle soorten en slag. Ikzelf ben al jaren Chrome browser gebruiker en ben daar heel tevreden over.


Chrome browser was niet bepaald klein en niet bepaald zuinig met data, maar hij werkte wel heel fijn. Hij is sinds enkele dagen flink onder de loep gegaan. Wat is er veranderd.


De nieuwste Chrome versie heet Chrome 59 en maakt voor het eerst gebruik van een totaal vernieuwde javascript-engine. De daaraan gekoppelde optimalisaties zorgen ervoor dat de browser de websites tot zo een 20% sneller laadt en het geheugengebruik gaat er ook door omlaag, wat de goedkopere smartphones met relatief weinig werkgeheugen ten goede komt.
Daarnaast voegt de update ondersteuning toe voor bewegende PNG afbeeldingen, alternatief voor GIF bestanden. PNG afbeeldingen bieden doorgaans een hogere beeldkwaliteit.
Tot slot zegt Google dat het daarnaast nog verschillende verbeteringen heeft doorgevoerd om de stabiliteit en de veiligheid van Chrome browser te verbeteren.


Indien je de chrome browser nog niet heeft kan je hem vinden in Google play
chromebrowser


Echter heb je de chrome reeds op je Smartphone en je wil hem updaten naar versie 59 kan je dit doen door naar apk mirror te gaan en daar dan hem handmatig up to date te brengen. Echter moet je dan wel aangeven in je toestel dat je van een andere bron als google play wil downloaden en installeren. Apk mirror is een veilige site. Daar hoef je je niet druk om te maken.
Chrome Browser 59.0.3071.92 APK Download by Google Inc. - APKMirror
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan