Adobe Flash 10.2 vandaag in de Android Market

Status
Niet open voor verdere reacties.

Tuts

Oprichter
Forumleiding
Admin
androidflash.gif
Adobe Flash 10.2 zal vanaf vandaag in de Android Market beschikbaar zijn voor apparaten die draaien op Froyo, Gingerbread en Honeycomb. Bij Engadget.com zijn ze een dag lang met Flash 10.2 for Android aan het stoeien geweest. Het eerste wat ze aangeven is dat je helemaal geen dual-core telefoon nodig hebt om van de voordelen van Flash 10.2 te profiteren. Een YouTube trailer op 480p was op een Droid 2 met 1Ghz OMAP3 chip nog redelijk schokkerig, maar op een Tegra 2-toting Motorola Xoom werd de 480p video heel soepel afgespeeld.

Flash 10.2 is beter geïntegreerd in de renderengine van de Android-browser, en komt er ondersteuning voor het hardwarematig afspelen van h.264-video, echter zijn deze functies wel voorbehouden aan de tabletversie van het besturingssyteem. Adobe geeft aan dat deze release nog niet over een volledige hardware acceleration beschikt. Hardware rendering en compositing zullen in latere versies worden toegevoegd.

Een paar nieuwe mogelijkheden van Flash Player 10.2 for Android:

Hardware accelerated video presentatie voor H.264 (Android 3.0.1+ only)
Betere integratie met de Android browser renderingengine (Android 3.0.1+ only)
Verbeterde prestaties op de nieuwste smartphones en tablets
Automatische soft-keyboard ondersteuning

Nu Adobe Flash 10.2 voor iedereen met een ondersteund Android apparaat beschikbaar is in de Android Market, kunnen we het een en ander zelf uitproberen.Permalink | ReactiesBron: afterdawn.com
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan