Aldi Talk introduceert prepaid databundel van 1GB in België

Aldi Talk, een virtuele provider, introduceert in België de '1000MB internetbundel'. De prepaid bundel die 9,50 euro kost, is te gebruiken op tablets, notebooks of smartphones en geeft klanten 1GB data, te gebruiken binnen dertig dagen.
De prepaid bundel, die niet werkt met BlackBerry's, wordt geactiveerd door een sms'je te sturen naar een gratis snelkiesnummer. Als het datategoed van de bundel volledig opgebruikt is of als de geldigheidsperiode van de bundel verlopen is, krijgt de gebruiker een sms. Ook tussendoor kan de gebruiker door het sturen van een sms'je te weten komen hoeveel data hij nog beschikbaar heeft.

Met deze prepaid bundel met 1GB data gaat Aldi Talk de strijd aan met providers als Mobistar, Mobile Vikings en Proximus. Mobistar verkoopt een prepaid bundel met 2GB data voor 15 euro, waarbij de klant ook nog 60 belminuten en 1000 sms'jes krijgt. Mobile Vikings biedt voor 12 euro een datalimiet aan van 2GB, waarbij geen belminuten of sms'jes zijn inbegrepen. Bij de provider Proximus kan de gebruiker voor 15 euro per maand 2GB data gebruiken.

De bundel van Aldi Talk kan worden gecombineerd met andere bundels die worden aangeboden, zoals de 'all-in-one-bundel', waarmee de klant ook belminuten en sms'jes krijgt voor een vast bedrag per maand.
Lees meer op Aldi Talk introduceert prepaid databundel van 1GB in België - Tablets en telefoons - Nieuws - Tweakers
 

Mik

Medewerker
Forumleiding
Bestond al bij Aldi met een bundel van 400Mb voor 4€ te verbruiken op een maand.
 
Bovenaan Onderaan