Ben vandaag een leuke stick tegengekomen voor de TV.
Deze maakt het mogelijk om op elke TV met HDMI ingang een televisie met internet mogelijkheden te maken. Een andere voorwaarde is dat er een wifi verbinding beschikbaar is.

Ik geef hier de link naar de website. Het is een Hollands product. Pluggy | internet voor tv


Met de Pluggy browse je naar hartenlust, zonder enige beperking. Je gebruikt standaard apps als Facebook, Twitter en Youtube en voegt zelf apps naar keuze toe uit de Android Market. Je bekijkt films ‘on demand’ als je zin hebt in een avondje chillen, gaat naar uitzending gemist als je niet thuis was toen je favoriete serie op tv was en luistert naar internetradio als je behoefte hebt aan nieuws of muziek. Maar de media player doet het ook prima via de Pluggy en het is zelfs mogelijk te gamen op je tv. Kortom: internet-tv zoals het is bedoeld.
 

WaWa

Medewerker
Forumleiding
In »Computer!Totaal nr. 5« van deze maand worden er negen dergelijke sticks besproken, waaronder deze. Samen met een draadloos USB toetsenbord/muis moet dit wel erg eenvoudig zijn om te internetten op je TV en misschien beter dan de ingebouwde Smart-functies - als je die al hebt!
Een goede tip Pluiske.
M.V.Gr. | WW
 
Bovenaan Onderaan