Voor de iPhone 7 komt naar verluidt pas uit in September, maar we hebben al nieuws te vertellen over het nieuwe vlaggeschip van Apple.

De iPhone 7 komt uit in 2 formaten de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus.
Over de iPhone 7 is er weinig geweten, behalve dat het scherm identiek blijft zoals we nu kennen bij de iPhone 6, 4,7"

De iPhone 7 Plus heeft wel al wat nieuws te vertellen. Het scherm blijft qua grootte ook identiek en dat is 5,5" groot.
Hij zou zo een mogelijkheid krijgen om tot een massaopslag van 256GB te verkrijgen. Daar Apple eigenlijk zijn producten normaal iedere keer in drie verschillende groottes van opslag aanbied zou dit misschien wel kunnen beteken dat je de 32GB, 128GB en de 256GB kan krijgen. Echter is deze van 256GB enkel maar voor de iPhone 7 Plus te verkrijgen zijn. De iPhone 7 Plus krijgt ook een grotere batterij tegenover de iPhone 6S Plus tot 3100mAh.

Er is nog nieuws over de nieuwe iPhone 7, hij zou een verslankingskuur meekrijgen, zo slank dat zelfs de 3.5 audioplug daardoor zou moeten verdwijnen. De iPhone 7 en de 7 Plus zouden even slank worden en beidden dus hun standaard audioplug kwijt geraken aan hun verslankingskuur, wat ik jammer vind, want dan moet je terug een speciale headset gaan aanschaffen om naar je muziek te kunnen luisteren via je iPhone.
De exacte maten zijn nog niet geweten, maar de iPhone zou kunnen tussen de 6 en de 6,5mm dun gaan worden en waterdicht zou hij mogelijks ook kunnen worden.
 
Bovenaan Onderaan