Quit

Steunend lid
Vip Lid
Er komt een officiële Facebook-app uit voor Windows 8.1. De applicatie is donderdag al in de Windows Store verschenen.

Windows 8.1 komt donderdagmiddag, maar de Facebook-app is al in de Windows Store verschenen.

De komst van een Facebook-app is groot nieuws voor Microsoft. Tot nu toe was er geen officiële applicatie voor het populairste sociale netwerk ter wereld. De applicatie die kort online stond is wel alleen geschikt voor het nieuwere Windows 8.1, zo meldt The Verge.

Volgens The Verge, dat diverse screenshots wist te maken, zijn alle functionaliteiten van Facebook in de applicatie beschikbaar. Bovendien is het mogelijk een foto direct als bijlage aan een e-mail toe te voegen en is de zoekfunctionaliteit ingebouwd.

Standaard-apps
Donderdag hebben ook alle apps die standaard bij Windows 8.1 worden geleverd een update gekregen. Het lijkt voornamelijk te gaan om updates die de prestaties verbeteren. Zo moet Xbox Music sneller opstarten en kan de app meerdere formaten krijgen als deze naast een andere app wordt gebruikt.

Ook Microsoft-apps die niet standaard zijn geïnstalleerd, zoals Movie Moments, Smartglass en Fresh Paint, hebben updates gehad. De updates zijn alleen te downloaden door gebruikers van Windows 8.1. De nieuwe versie van het besturingssysteem verschijnt om 13:00 uur op donderdagmiddag.

Bron: Nu.nl
 
Bovenaan Onderaan