cve

Medewerker
Forumleiding
QR barcode scanner.

QR barcode scanner, heel veel smartphones hebben eentje meegeleverd in hun bloatware, maar sommige hebben er geen. De ene vind dit handig, de ander vind dit niet handig. Het is wel eens leuk als je een fles wijn bv ziet met zo een code dat je dan een filmpje kan bekijken van hoe die wijn gemaakt is, of op een bestelwagen met zo een QR code op, om naar hun website te gaan met je smartphone omdat je er interesse in hebt, dan moet je er niet naar zoeken op google bv. Er zijn tal van mogelijkheden, de meeste gebruiken de codes om hun website erachter te steken. Maar een filmpje kan je er ook achter steken. Een wedstrijd is ook mogelijk . Maar de maker moet het natuurlijk wel allemaal benutten wat de mogelijkheden zijn. Jij als scanner met je smartphone kan alleen maar scannen, dan doet je smartphone wat de maker er achter gestoken heeft.
Wat is nu een goede QR barcode scanner?
Er zijn natuurlijk scanners die beter werken dan andere, ik zet hier een top 5 op een rijtje, ga geen rekening houden of het ook bruikbaar is op oudere Android versies. Als het kan op Android 4.2 en hoger komt hij erop. Er zijn natuurlijk ook scanners die het ook doen op oudere versies van Android, Maar gezien Android 4.2 en hoger het grootste deel van de taart in neemt ga ik dat als maatstaf nemen. Sorry voor de mensen die met een nog oudere versie zitten.

1 Powerful QR Code Scanner A+
Reden waarom deze op 1 staat is omdat hij bv uitgerust is met hypersonyc speed functie. Dat betekend zoveel als een snelheids boost. Hij doet het nog eens zonder haperingen, ziet er nog eens gelikt uit en werkt op de meeste toestellen, vandaar dat hij de hoogste score krijgt.
Powerful QR code Scanner A+ vind je hier: Powerful QR Code Scanner A+ - Android-apps op Google Play

2 Barcode Scanner Pro
Barcode Scanner Pro is een heel krachtige scanner en verliest het nipt van de hierboven vermelde scanner, echter wil je zelf een barcode ineen knutselen moet je deze als je nummer 1 beschouwen, want met deze scanner is het ook mogelijk om een eigen QR code samen te stellen. Verder doet hij zijn werk meer dan naar behoren.
Barcode Scanner Pro kan je hier vinden: Barcode Scanner Pro - Android-apps op Google Play

3 QR- en barcodescannerDeze prachtige scanner scant al de QR codes en barcodes, Van de barcodes ben ik wel niet helemaal zeker. Met deze scanner is het ook mogelijk om zelf een eigen QR code te genereren. Het grote voordeel aan deze scanner is dat de integratie naar sociale media zoals facebook en twitter heel goed werkt.
QR- en barcodescanner vind je hier: QR- en barcodescanner - Android-apps op Google Play

4 QR Code scanner
Deze scanner is een scanner waarvan de interface niet zo wauw is, maar daartegenover staat dat hij bv ook op toestellen kan draaien die op Android 2.3 werken. Dus de oudere toestellen kunnen er ook mee overweg.
Verder doet hij zijn werk naar behoren.
QR Code Scanner vind je hier: QR Code Scanner - Android-apps op Google Play

5 QR code scanner & creator PRO
Eigenlijk is dit de beste uit het ganse lijstje omdat hij zo uitgebreid en super snel is. Maar deze scanner is niet gratis. Hij kost 0,98€. Verder doet hij alles meer dan naar behoren. Maar gezien je al die goeie gratis scanners tot u mogelijkheden hebt, heb ik hem als laatste gezet. Echter heb je het er voor over om ervoor te betalen heb je aan deze scanner wel iets super mee op je smartphone.
QR code scanner& creator PRO vind je hier: QR code scanner & creator PRO - Android-apps op Google Play
 
Bovenaan Onderaan