release datum Windows 10 build 1909


Qtex

Beheerder
Forumleiding
Admin
op 12 November zal de aftrap zijn naar de nieuwste Windows 10 build 1909..

als u al de Windows 10 mei 2019-update, versie 1903,draaiende heb , ontvangt het apparaat de nieuwe versie als een cumulatieve update via Windows Update en is de installatie-ervaring vergelijkbaar met de updates die u elke maand ontvangt.
Met deze nieuwe aanpak hoopt Microsoft dat het upgradeproces minder ingrijpend zal zijn en sneller kan worden toegepast, omdat het geen volledige herinstallatie vereist.
doch als uw apparaat echter een oudere versie draaiende heeft (zoals de update van oktober 2018 of de update van april 2018), vereist het upgradeproces een volledige herinstallatie van Windows 10.

Windows 10 versie 1909 is echter een optionele update...
Microsoft is van plan deze functie-update uit te brengen als een optionele update, wat betekent dat deze pas wordt gedownload en geïnstalleerd als u het proces handmatig start vanaf de instellingenpagina van Windows Update. ..deze zal dus niet automatisch aangemeld worden !*met een uitzondering .
*Als uw apparaat echter een versie van Windows 10 heeft die het einde van de levensduur nadert, wordt versie 1909 uiteindelijk wel automatisch geïnstalleerd.
Als u wilt voorkomen dat dit gebeurt, zult u verdere stappen dienen te ondernemen om deze update te blokkeren.

Windows 10 versie 1909 nieuwe functies
Wat betreft nieuwe functies en wijzigingen, versie 1909 is slechts een kleine update met enkele verbeteringen op het gebied van meldingen, levensduur van de batterij en processors.
 

Bovenaan Onderaan